Natalia Barbu a lansat provocarea! Aceasta oferă șansa oricărei femei să fie parte dintr-un proiect inedit, și să se filmeze într-un clip video. Pentru care piesă urmează să fie filmat clipul și alte detalii, află mai jos.

Cu cea mai recentă postare din social media, Natalia Barbu a reușit cu adevărat să-și bucure fanii! Aceasta a anunțat că oferă o șansă frumoasă fiecărei femei să participe în calitate de protagonistă în clipul video pentru piesa sa „Iubește-mă azi”.

„Piesa asta merită un videoclip!” – așa a început discuția cu Svetlana, o fană de-a mea care s-a îndrăgostit de piesa „Iubește-mă azi” și a venit cu o propunere interesantă.

Haideți să facem acest clip împreună!

Dragi domnițe, domnișoare, doamne, mame, iubite, soții, prietene, sensibile, puternice, naive, înțelepte, curajoase, visătoare, melancolice, fericire, obosite, optimiste, elegante, active, somnoroase, vesele, supărăcioase, vulcanice, liniștite, iubitoare, nonconformiste, rebele, culte, rafinate, simple, modeste, seducătoare, pozitive și adevărate, vă invit să fiți protagonistele poveștii „Iubește-mă azi”!”, scrie Natalia.

Ce condiții trebuie să respecți?

Bine înțeles că internauții după ce au citit cele scrise de interpretă s-au întrebat și despre condițiile pe care trebuie să respecte și cum ar trebui să aibă loc această experiență, dar și la acest capitol Natalia a făcut claritate.

„Alege un vers care te reprezintă, filmează un video cu tine, de 5 secunde (pe orizontală și e de dorit cu camera din spate, pentru o calitate mai bună a filmulețului) în care te manifești natural, așa cum simți piesa și versurile și trimiți filmarea la adresa: iubeste-ma@nataliabarbu.com.

Menționați doar numele și localitatea de unde ați filmat, atât. Nu contează vârsta, culoarea ochilor, lungimea genelor, înălțimea sau greutatea, tot ce contează e starea voastră de spirit și naturalețea” a scris interpreta și a lăsat versurile piesei.

„Aici sunt versurile scrise de Nicoleta Brinza.

Iubește-mă azi, pentru mâine,
Iubește-mă azi, pentru ieri.
Iubește ce-a fost pân’ la tine,
Cu tot ce n-a dus, n-a dus, n-a dus nicăieri.

Iubește-mă iar, în gesturi perfecte,
Iubește-mă acum, pentru amândoi.
Ascunde-mă tu, în gânduri secrete,
Iubește-mă iar, și iar, și iar, ca pe-un război.

Ref:
Iubește-mă-acum, pe de-a-ntregul,
Iubește-mă nemotivat,
Iubește-mi ”banalul”, ”obscenul”,
Când e simplu și când complicat.

Iubește-mă-acum, pe de-a-ntregul,
Iubește-mă nemotivat,
Iubește-mi ”banalul”, ”obscenul”,
Când e simplu și când complicat.

Iubește-mă azi, pentru mâine,
Iubește-mă azi, pentru ieri.
Iubește-mă tu, ca-n vise străine,
Iubește-mă iar, și iar, și iar, fără întrebări.

Iubește-mă așa, imperfectă,
Iubește-mă și nu pleca.
Iubește-mă tu și fă-mă completă,
Dă-mi cheia spre lumea, parola de-acces, de la inima ta!”

Sursa foto & video: Instagram & Youtube

Vezi și: Natalia Barbu, despre depresia după moarte mamei sale și comentariile răutăcioase la adresa căsnicie cu Tony Sota (Video)