E mai ușor să ceri de la alții decât să lucrezi asupra ta, nu-i așa? Totuși cea mai bună investiție pe care o poți face în viața aceasta, ești tu, din acest motiv nu-i cazul să-ți inventezi varii scuze care te împiedică să devii cea mai bună versiune a ta care, de ce nu, este foarte atractivă și pentru bărbați!

Ai încredere în tine

Nu există nimic mai atractiv decât o femeie care se simte confortabil cu ea însăși și cu locul pe care îl ocupă în această lume. Arată-i că ai încredere în tine, că ești independentă, sigură pe tine și că te poți descurca singură de minune de fiecare dată indiferent de situație.

Ajută-l să se simtă bine cu el însuși

Încearcă să îl ajuți să fie bine cu el însuși și, cel mai important, să își dea seama că alături de tine poate deveni o versiune mai bună a lui; că tu ești persoana care îl face să vadă lumea cu alți ochi, să își dorească să lupte pentru planurile sale, să aibă un scop în viață.

Nu te lăuda prea tare, dar nici nu te plânge

Nu te lăuda foarte mult cu viața ta și cu cât de bine îți merge. Însă nici nu te plânge prea tare cu privire la problemele pe care le ai, obstacolele pe care nu le poți depăși.

Continuă să ai propria ta viață

Niciun bărbat nu va fi interesat de o femeie care devine dependentă de el. Alege să ai propria ta viață în continuare, să îți vezi prietenii, să te ocupi de planul profesional ca până acum, să ai propriile obiceiuri, ritualuri, pasiuni și hobby-uri. Nu te lega de un bărbat niciodată.

Bărbaților le plac femeile independente, sigure pe ele, care știu să se descurce și care sunt mulțumite de viața pe care o au.

Preia controlul

Există unele lucruri pe care femeile le controlează mai bine decât bărbații. Nu aștepta ca el să fie cel care te invită în oraș, care planifică vacanțele sau care îți face cadouri. Nu ar fi frumos dacă rolurile ar fi inversate? Din când în când, alege să preiei controlul.

Scapă de bagajul emoțional

Nu intra niciodată intr-o relație cu bagajul emoțional; da, te-ai pricopsit cu el, îl cari după tine, însă nu îl aduce în relația nouă și nici nu îi permite să îți influențeze modul în care îți vezi partenerul.

Alte sfaturi importante d ecare să ții cont:

  • ai încredere în el;
  • oferă-i libertatea și spațiul de care are nevoie. Niciun bărbat nu vrea să se simtă îngrădit;
  • scapă de gelozie. Gelozia demonstrează că nu ai încredere nici în el și nici în tine;
  • arată-i că îl iubești făcându-i mici surprize;
  • fii întotdeauna sinceră și spune-i ce te deranjează, de ce ai nevoie de la el pentru a fi fericită. El nu citește gândurile.

Sursa: Kudika.ro

Distribuie articolul: