Femeia de afaceri trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Aceasta și-a ținut mult timp relația în secret, dar iată că la împlinirea unui an de relație, Nata a decis că este timpul să își împărtășească bucuria și cu prietenii de pe rețelele sociale. 

Vedeta își petrece acum timpul mai mult peste hotare decât acasă și în special în Italia, unde probabil l-a și întâlnit pe iubitul ei.

 

View this post on Instagram

 

Iată că-i un an…🎉 Un an în care m-am transformat la maxim, iar tu ai știut cum să fii parte din transformarea mea. Sunt fericită și împăcată cu mine însumi, datorită dragostei și atitudinii tale. Ai intrat în viața mea exact în acel moment când trebuia. Ai știut cum să cucerești o amazoană și s-o îmblânzești. Iar azi formăm cel mai frumos cuplu 💑unde dragostea și respectul sunt la ele acasă. Azi e despre mine, despre tine, despre noi.👱🏽‍♀️♥️🧔🏻 ———————————/ Ecco è passato un anno… 🎉 Un anno pieno di cambiamenti, ma tu hai saputo farne parte nel mio cambiamento. Sono felice e contenta con me stessa, grazie al tuo amore e alla tua premura. Sei entrato nella mia vita esattamente in quel momento quando ne avevo bisogno. Tu hai saputo corteggiare una donna amazzonica e anche a domarla. Ma oggi abbiamo costruito più bella coppia 👫 dove regna l’amore 💕 e il rispetto. Oggi parliamo di me, di te, di NOI 👱🏼‍♀️♥️🧔🏻

A post shared by N A T A Colesnic (@natacolesnic) on

„Iată că-i un an. Un an în care m-am transformat la maxim, iar tu ai știut cum să fii parte din transformarea mea. Sunt fericită și împăcată cu mine însumi, datorită dragostei și atitudinii tale. Ai intrat în viața mea exact în acel moment când trebuia. Ai știut cum să cucerești o amazoană și s-o îmblânzești.  Iar azi formăm cel mai frumos cuplu unde dragostea și respectul sunt la ele acasă. Azi e despre mine, despre tine, despre noi”, a scris frumoasa blondă. 

În prezent cei doi îndrăgostiți se află într-o vacanță în Croația.

Amintim că femeia de afaceri a avut în trecut o relație de lungă durată cu un italian cu care a fost și logodită, dar au ales, de comun acord, să se despartă.

Sursa foto: Instagram.com 

Distribuie articolul: