După succesul cărții „Moldova din bucătăria mamei mele” și a traducerii în engleză a cărții – „Eat like Moldovans”, Nata Albot a prezentat aseară prietenilor și celor apropiați noua sa carte, la care muncește de mai bine de un an – „Hai la masă, Puișor”. Aceasta este o continuare a primei cărți, cu rețetele familiei Albot, păstrate din generație în generație, căreia autoarea vrea să le dea continuitate pentru toată lumea care apreciază bucătăria de familie.

„„Hai la masă, puișor” a adunat o bună parte din oameni frumoși și dragi din viața mea, la Casa Daca Boutique Hotel, pentru a răsfoi împreună cea de-a doua carte de bucate pe care am lansat-o vara aceasta. Este munca unei echipe mici, dar foarte hărnicuțe. E mama mea care scrie pe hârtie rețetele, iar tăticu este cel care le culege la calculator și mi le trimite în Canada. Am avut parte de colaborarea cu food-fotografa Cristina Perciuleac, căreia îi mulțumesc din suflet pentru răbdare și, bineînțeles machetatoarei cărții, Oliga Pedalico”, a menționat Nata Albot în cadrul lansării.

„Mulțumesc din suflet gazdelor, Inga Draghi și echipei de bucătari și chelneri de la Restaurantul Den al hotelului. De asemenea, vreau să mulțumesc celor 4 vinării: Asconi Winery – Mika Sirbu , Castel Mimi – Cristina FrolovKaraGani Winery – Lora Cherven și Et Cetera pentru minunatele vinuri servite la gustările servite musafirilor.
LARO Migdale au făcut cinste de gustări sănătoase la vinuri, iar Dulce Hanna i-a îndulcit pe cei mai răbdători cu o porție de Cușma lui Guguță.
Mulțumesc Valentina Vidrascu pentru că mă ajuți să arăt bine cu ținutele tale, Polina Niculcea pentru ai avut grijă să mă chitești.
Găsiți cartea la Librarius sau pe www.nataalbot.md. Face bine la gospodărie.”

Fotograf: Igor Vrabie