A fi artist înseamnă și a te acomoda cu meridianele, pentru a-ți onora misiunea. Pe frumoasa Nastya Kamenskikh, a 30-a aniversare a prins-o peste ocean. Și dacă ziua a făcut sport, seara și-a invitat prietenii apropiați la o mega petrecere.

Din motive profesionale, Nastya Kamenskikh și-a celebrat aniversarea a 30-a nu în Ucraina, ci tocmai în Statele Unite ale Americii. Între 5 și 21 mai, artista, alături de Oleksii Potapenko (Potap) se află într-un turneu care cuprinde concerte în diferite orașe americane. Cei doi, alături de mai mulți prieteni, au avut grijă ca de ziua Nastyei să se afle deja la New York.

Nastya se simte ca peștele în apă la New York – un oraș care deschide atâtea oportunități de a urma un mod activ de viață! Chiar de dimineață, diva a mers la alergat prin Central Park – „cel mai bun parc din lume”, după cum mărturisea ea însăși, după care a făcut o tură cu bicicleta alături de prietenele sale apropiate, care au trezit-o din somn cu baloane, flori și jucării.

Apoi avea să urmeze cea mai importantă parte a zilei – petrecerea, pentru care Nastya a îmbrăcat un costum splendid, de culoare albă. Omagiata a angajat chiar și un fotograf pentru ziua ei. Acesta s-a dovedit a fi ucraineanul Petro Onysko, stabilit la NYC, care s-a declarat extrem de norocos să o fotografieze pe „cea mai influentă cântăreață de acasă”.

Petecerea a fost una pe cinste, iar Nastya l-a avut alături și pe Potap. La sfârșit, cântăreața a fost surprinsă cu un tort imens, supraetajat și personalizat.

Началось! ДР! @kamenskux

A post shared by Oleksii Potapenko (@realpotap) on

Жизнь удалась! ))))

A post shared by Oleksii Potapenko (@realpotap) on

И большое СПАСИБО @realpotap Ⓜ️ #nkday

A post shared by Настя Каменских (@kamenskux) on

New York, New York…🍏🌳

A post shared by Luda Golubitskaya (@ludagolubitskaya) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: