Xenia Sobchak, în vârstă de 39 de ani, a atras din nou toată atenția asupra sa. Ieri, 19 octombrie, pe canalul de YouTube al Nastyei Ivleeva, a fost lansată o nouă serie a emisiunii „Королевские кобры”, cu Xenia ca invitat special. Chiar pe platoul de filmare, Ivleeva și Sobchak s-au sărutat cu pasiune, iar acum acest subiect „zumzăie” pe toate rețelele de socializare.

Citește și: Xenia Sobchak a nimerit într-un grav accident rutier: O persoană a decedat. Mesajul jurnalistei (Video)

Xenia a fost invitată în cadrul show-ului în calitate de membră al juriului. Sarcina ei a fost să evalueze performanțele participanților să-și aleagă favorita. Când s-au încheiat numerele tuturor participanților, prezentatoarea și invitata ei, au decis să adauge ele însăși un pic de strălucire spectacolului. Sobchak și Ivleeva s-au „luptat” în pași de dans, iar câștigătorul a fost necondiționat Xenia.

În timpul dansului Sobchak și-a demonstrat abilitățile acrobatice și flexibilitatea.

„Femeile în vârstă dansează așa din disperare, Nastya. O să înțelegi asta la aproximativ 40 de ani!”, a comentat cu o doză de umor specific ei, Sobchak.

Ivleeva a recunoscut că a fost șocată de ceea ce poate face jurnalista pe ringul de dans și, de asemenea, a observat că, pentru un spectacol și mai mare, trebuie doar să se sărute!

„Ei bine, nu vom face asta, nu-i așa?”, a întrebat Ivleeva zâmbind.

„O iubito, eu sunt mereu pentru!”, a răspuns Xenia, făcând aluzie la experiența ei anterioară cu Tina Kandelaki (Xenia și Tina s-au sărutat cu câțiva ani în urmă la ceremonia de inaugurare a unei reviste).

După acest dialog, prezentatoarea și invitata au uimit publicul, cele două s-au „contopit” într-un sărut pasional timp de câteva secunde. Această acțiune ale vedetelor este deja discutată energetic în comentariile de sub video. În timp ce unii numesc sărutul fetelor „legendar”, alții îi condamnă pentru „propaganda LGBT”.

„Sărutul legendar al lui Sobchak și Ivleeva!”, „Xenia Anatolyevna- ești top! A făcut show-ul mai interesant doar cu un sărut”, „Sobchak și Nastya – colaborarea anului!”, „Rușine! Chiar nu mai aveți nicio modalitate cum să atrageți publicul?”, „Aceasta este o modalitate de propagandă LGBT în cea mai pură formă!”, sunt unele din comentariile lăsate de fani.

Mulți internauți asociază acest sărut cu cel al lui Madonna și Britney Spears, este greu să nu faci o asociație, fiindcă vedetele din Rusia chiar s-au și îmbrăcat în aceleași culori ca artistele la MTV Video Music Awards din 2003.