Este o femeie care atrage o mare atenție modului în care se îmbracă atunci când apare în fața publicului. Îi reușește perfect acest lucru și pe timp de pandemie, când protecția este extrem de necesară. Nancy Pelosi este prima femeie ce deține funcția de președinte al Camerei Reprezentanților în Statele Unite ale Americii, încurajează cetățenii să respecte regulile de distanțare socială și să poarte măști de protecție, scrie ADPM.ro. Și cum poate face asta mai bine dacă nu dându-se ea însăși drept exemplu…

Nancy Pelosi este, practic, al treilea om în stat, după Președintele Donald Trump și Vicepreședintele Mike Pence. În ultimii peste 230 de ani, nicio altă femeie din istoria SUA nu a mai fost atât de aproape de președenția țării.

Revenind la contextul actual, Nancy Pelosi vrea să îi încurajeze pe cetățenii SUA să respecte regulie de distanțare socială și să poarte măști de protecție în public. Iar exemplul personal pare să fie metodă aleasă de ea în acest sens.

Nu poartă însă orice fel de măști de protecție, ci de fiecare dată unele perfect asortate ținutelor. Nancy Pelosi a refuzat să poarte măști N95 și le-a înlocuit cu măști din bumbac ori eșarfe colorate.

Motivul pentru care a refuzat să poarte măști N95 este acela că ele, deja prea puține la număr, sunt destinate medicilor și celor din prima linie în lupta contra COVID-19.

Sursa: ADPM.ro

Vezi și: Cum mi-am cusut o mască de protecție din bumbac. Vezi fiecare pas (Tutorial video)