Este pasionată de călătorii, iar în timpul liber preferă să citească cărți. Nail artistul, Cristina Crestian activează în domeniu de șase ani deja, fiind inițiată încă de la vârsta de 17 ani, atunci când în paralel cu studiile a început să lucreze într-un salon de frumusețe.

Un specialist bun știe să combine perfect dorințele clientului cu ultimele trenduri, pentru a obține un rezultat cu adevărat calitativ. Nail artistul Cristina Crestian ține cont de preferințele clienților săi, iar pentru a se informa și mai bine a realizat un sondaj în mediul online. Și iată ce a aflat:

„Ca atare, în acest sezon nu există un trend care să poată fi numit inovativ în materie de manichiură. Putem vorbi despre o gamă de culori și despre design.

Recent am făcut un sondaj pe rețelele de socializare și mi-am întrebat urmăritorii despre preferințele lor și am aflat că cele mai multe femei preferă nuanțele naturale, unghia să fie scurtă cu o formă rotunjită și naturală. De asemenea în preferințele lor se află designul laconic.”, ne povestește specialistul.

„Nuanțele întunecate, totuși, ocupă o poziție înaltă în topul preferințelor. Cum se spune „clasicul e mereu la modă”. Dacă e să vorbim despre culori, atunci în sezonul toamnă-iarnă sunt actuale mult îndrăgitele nuanțe de roșu bordo, violet albăstrui, măsliniul (sau verde olive) și desigur galbenul tomnatic în tonuri calde. De asemenea în topul preferințelor în sezonul rece se află nuanțele sidefate, care cuceresc prin reflexele irizante”, a dezvăluit tânăra.

 

„În ceea ce privește decorarea unghiilor, designurile neobișnuite au rămas în trecut. În acest sezon cele mai căutate modele sunt desenele grafice, abstracte și acoperirea mată.”

”Desigur că noi, meșterii în domeniu, suntem cei care trebuie să urmeze trendurile, pentru că noi suntem responsabili de un rezultat calitativ, rafinat și care să arate estetic”, încheie Cristina..

Sursa foto: Arhiva personală