„Mă reprezintă mesajele de girl empowerment”, recunoaște Nicoleta Nucă. Artista basarabeancă a lansat de curând piesa „N-am pierdut nimic”. Clipul completează perfect ideea noului single și o surprinde pe Nicoleta în ipostaze sexy, provocatoare și foarte sigură pe ea.

„M-a sunat într-o zi Marius Moga și mi-a zis că are o piesă super tare pentru mine, despre care el crede că mi se potrivește mănușă. Am ascultat piesa și mi-a picat cu tronc din prima clipă. Am înregistrat primul demo, Marius Mirică a lucrat apoi la o producție mai fresh și în altă seară m-a sunat iar Marius Moga și m-a chemat la studio să înregistrez vocile finale. Am stat în studio până la 4 dimineața făcând brainstorming despre cum am putea face piesa din ce în ce mai bună. Uite așa a luat naștere varianta pe care o auziți acum”, declară Nicoleta Nucă.

Piesa, produsă de Marius Moga, Marian Moldoveanu @DeMoga Music, alături de Marius Mirică (producție adițională) a fost compusă de Marius Moga, Marian Moldoveanu, Marius Mirică, Robert Toma și Bogdan Todor. Versurile sunt scrise de Marius Moga și Bogdan Todor, iar responsabil de mix & master este Marius Mirică.

„N-am pierdut nimic” marchează o schimbare în stilul cunoscut al Nicoletei Nucă. „E o piesă diferită de ceea ce așteaptă de la mine fanii și urmăritorii mei. E o piesă cu un mesaj #girlpower, pozitivă, dinamică, funny și plină de viață. Cred că mi se potrivește atât pe voce, cât și pe personalitate, pentru că îmi face o plăcere enormă să o cânt”, a continuat Nicoleta Nucă.

Anul acesta, Nicoleta Nucă a mai lansat piesa „Suflet nebun”, despre care artista mărturisea că reprezintă o abordare muzicală diferită, mai dinamică și mai fresh. Primul single al Nicoletei Nucă, lansat după participarea la „X Factor”, a fost piesa „Nu sunt”, un adevărat succes, melodia fiind în continuare difuzată pe posturile de radio și TV.