Moldovan National Youth Orchestra, Pani Pit și Purcari Wines vă invită pe 13 iulie la La Soirée Blanche, un eveniment care va cuceri inimile adevăraților gurmanzi ce apreciază muzica, esteticul și vinurile de calitate. Acest eveniment este conceput pentru acelebra arta, libertatea și eleganța în cadrul unei seri pline de farmec alături de 300 oameni frumoși îmbrăcați în ținute albe. Cele 3 componente vitale ale serii: muzica, mâncarea și vinul vor fi oferite de Moldovan National Youth Orchestra, Pani Pit și Purcari Winery în format all inclusive.

Decorul alb și rafinat va întâmpina din primii pași la evenimentul La Soire Blanch și va crea o atmosferă ce nu te poate lăsa indiferent plină de feerie și eleganță. Muzica conceputa și aleasă cu mare grijă pentru a satisface gusturile iubitorilor mai multe genuri muzicale, într-un format instrumental, dar și cu suprize vocale de la unii dintre cei mai îndrăgici și talentați vocaliști.

Odată cu accesul în zona La Soiree Blanch, cei prezenți pot savura din plin bucate alese din diverse bucătării din PANI PIT GRAND FOURCHETTE. Grandiosul fourchette din cadrul evenimentului “en plein air” La Soiree Blanche, este o masă copioasă și elegantă cu bucate savuroase și rafinate din bucataria franceză și cea mediteraneana, care vor uimi oaspeții cu un gust impecabil și o prezentare feerică. Varietatea meniului va încânta gustul oricărui participant cu o varietate de gustări de legume, pește, cărnuri reci și calde și, desigur, cu deserturi franțuzești – fantastic de gustoase.

Un astfel de eveniment rafinat nu are cum să decurgă fără prezenșa vinurilor de Purcari, selectate cu atenție pentru invitații săi connaisseurs din cadrul evenimenutului.

Te așteptăm cu mult drag să celebrăm viața pe 13 iulie, ora 18.00, terasa Pani Pit.
Revenim curând cu mai multe detalii.

Vestimentație: En Blanc
Bilete Online  iTicket https://bit.ly/2XWdUcv

Eveniment Facebook: https://bit.ly/2NNruLo

Preț: 550 lei (all inclusive)