Potrivit presei occidentale în continuarea peliculei „Sex and The City” vor lipsi nu unul ci trei personaje îndrăgite. Care sunt motivele lor?

În decembrie 2020, s-a anunțat că HBO Max va lansa mult așteptatul serial „Sex and the City” și că vom avea șansa să revedem personajele interpretate de Sarah Jessica Parker, Christine Davis și Cynthia Nixon. Totuși, Kim Cattrall, care o interpretează pe Samantha Jones, a refuzat să facă parte din distribuție. După cum se dovedește, nu doar Cattrall a respins spectacolul invitația producătorilor. În proiect nu vor participa nici Chris Noth și David Eigenberg, actorii care i-au interpretat pe soții de pe ecran al lui Carrie Bradshaw și a Mirandei Hobbes, Mr.Big și Steve.

Citește și: Kim Cattrall va fi înlocuită în „Sex and the City”. Cine e actrița care va juca unul dintre rolurile principale (Foto)

Foto: Hollywood Life

Nu se știe dacă așa au planificat scenariștii sau este decizia proprie a actorilor, cert este că Chris Noth, nu a fost întocmai mulțumit de filmele deja lansate.

„Nu mi-a plăcut să fiu în ambele filme”, a spus Noth. „Poate că sunt un pic cinic, dar urăsc banalitățile. De exemplu, acest moment teribil de la sfârșitul primei părți, în care Big face un dressing mare pentru Carrie. Acest lucru este prea sentimental. Iar umorul din filme nu se potrivea cu nivelul serialului. Sunt jucător de echipă, dar nu mi-au plăcut niciodată cele două filme”.

Deci cum vor proceda scenariștii? Îl vor omorî, trimite undeva departe sau Mr. Big va divorța de Carrie și va „dispărea”?

Foto: Pinterest

Se cunoaște că una dintre variantele posibile ale continuării „Sex și orașul” este cea în care Mr. Big suferă un atac de cord și moare. Este posibil ca astfel scenariștii să explice absența lui de pe ecran, între timp există încă șanse să apară Steve în serial: reprezentantul lui David Eigenberg a declarat reporterilor că actorul este în discuții pentru a participa.

Continuarea serialului se va numi „And Just Like That”, va fi compus din 10 episoade de circa 30 de minute și va dezvălui povestea eroinelor 20 de ani mai târziu. Filmările urmează să înceapă în această primăvară, iar data lansări este deocamdată necunoscută.

Voi ce părere aveți, va mai fi la fel de interesant filmul fără aceste personaje?

Distribuie articolul: