În timp ce fanii serialului tot se întreabă cum va arăta acesta fără Samantha, s-a dovedit că în locul ei vor apărea mai multe personaje noi.

„Samantha nu se întoarce, dar prezentăm două personaje noi, femei puternice și îndrăznețe, de culoare, care vor aduce spectacolul unei noi generații și vor ajuta să reflecte mai exact lumea în care trăim”, a declarat pentru dailymail.co.uk o sursă apropiată show-ului. „Este timpul să arătăm fețele și viețile femeilor adevărate din New York în 2021”.

Actrița Cynthia Nixon, în vârstă de 54 de ani, care o interpretează pe Miranda, a declarat într-un interviu că singurul ei regret în legătură cu serialul este că nu există diversitate rasială printre personajele principale. Acum această neînțelegere a fost complet soluționată.

Potrivit sursei, unul dintre noile personaje principale este actrița de 39 de ani, Jennifer Hudson, care a jucat deja în filmul „Sex în the City”, dar ca personaj secundar.

Continuarea „Sex and the City” va avea 10 episoade de jumătate de oră și va povesti despre viața eroinelor 20 de ani mai târziu. Filmările vor începe la New York în această primăvară.