Se pare că trebuie să trecem peste cuplul format din Brad Pitt și Angelina Jolie, căci o nouă pereche de „asasini” va juca într-o nouă producție făcută după acțiunea din ‚Mr. and Mrs. Smith’, apărută în 2005.

„Mr. and Mrs. Smith” va fi transformat într-un serial

Donald Glover și Phebe Waller-Bridge au anunțat pe Instagram că vor prelua personajele John și Jane Smith. Într-un scurt clip, actrița, îmbrăcată în pijamale, a pozat exact ca și Angelina Jolie, în timp ce actorul a apărut dansând înainte de a le spune totul fanilor. Faimoasa peliculă se va transforma într-un serial ce va putea fi urmărit pe Amazon din 2022.

Nu doar că vor juca în noul serial, dar vor prelua și funcțiile de producători executivi. Alături de ei va fi și Francesca Sloane, creator al proiectului. „Donald și Phoebe sunt doi dintre cei mai talentați actori și creatori din lume. Este un vis pentru noi, așa cum va fi și pentru publicul nostru, ca aceste forțe ale naturii să colaboreze pentru a face o echipă creativă puternică.”, a spus Jennifer Salke, ce lucrează la Amazon Studios.

În filmul apărut în 2005, ce a fost scris de Simon Kinberg și regizat de Doug Liman, au jucat Brad Pitt și Angelina Jolie, ce au portretizat două persoane căsătorite ce sunt surprinse să afle că lucrează ca și asasini angajați de două organizații concurente pentru a se ucide unul pe celălalt.

Mai mult, Brad Pitt și Angelina Jolie s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, deci vânzările pentru acest film au crescut enorm datorită mediatizării relației lor. Într-un interviu din 2008 pentru New York Times, Jolie recunoștea că ea și starul s-au îndrăgostit pe platourile de filmare, deși au respins zvonurile timp de ani întregi.

Pe atunci, Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston, iar cei doi au depus actele de divorț în 2005. Un an mai târziu, Angelina confirma că este însărcinată. Nici relația dintre aceștia nu a avut succes, căci Brad și Jolie s-au despărțit în 2016. Ei au împreună 6 copii, 3 biologici și 3 adoptați.

sursa

Distribuie articolul: