Totul e permis în dragoste, nu-i așa? Chair și gestul nebunesc de-a opri un avion care se afla în aer, pentru a face o declarație de iubire inedită.

În iunie 2010, Shakira l-a întâlnit pe Gerard Piqué pe platoul de filmare al videoclipului ei, Waka Waka. Trei ani mai târziu, a venit pe lume primul lor copil, Milan, după care, în 2015, cele două staruri au devenit părinții unui alt băiat, Sasha. În iunie 2022, Shakira și Gerard s-au despărțit după 12 ani împreună, 12 ani plini de pasiune și iubire.

Relația celor doi a fost cât se poate de pasională… până n-a mai fost deloc. De pildă, Shakira a povestit, într-un interviu recent, cum a făcut ea cel mai romantic gest din viața ei, din iubire pentru tatăl celor doi fii ai ei. Cântăreața a oprit un avion… doar pentru a-l săruta pe Piqué.

„Țin minte că mă aflam în zbor între Marrakech și Croația”, a început ea să-și amintească gestul romantic. „Ne aflam deasupra Barcelonei când mi-a venit ideea de a-l ruga pe pilotul avionului să aterizeze puțin, pentru ca eu să-l pot săruta pe Gerard, care se afla la antrenamente acolo”, a continuat să dezvăluie vedeta pop.

„A fost cel mai romantic gest pe care l-am făcut vreodată în viața mea. Nu știu dacă cei de la sol au înregistrat aterizarea ca fiind o zi petrecută de mine în Spania”, a adăugat ea făcând referire la guvernul spaniol care a acuzat-o pe cântăreață că a păcălit statul cu 15 milioane de dolari, care reprezintă taxe neplătite între 2012 și 2014.

Shakira pretinde că era cetățean din Bahamas în cea perioadă și că s-a mutat în Barcelona abia în 2015, pentru a fi cu Piqué.  Totuși, autoritățile spaniole insistă că diva a petrecut mai mult de 183 de zile în Spania, lucru care o obliga să plătească taxe ca orice locuitor de rând de-acolo.

Oricum gestul ei romantic nu i-a agravat situația cu autoritățile spaniole. Nu știm dacă aterizarea ei spontană a contat cât o zi întreagă petrecută de Shakira în Spania, dar cu siguranță că a fost înregistrată de centrul de control aerian spaniol.

Important e că vedeta s-a lăsat dusă de val și-a adăugat puțină sare și piper relației de lungă durată cu tatăl copiilor ei. Din păcate, Gerard și-a găsit pe altcineva anul trecut și idila dintre Shakira și Gerard Piqué s-a încheiat înainte de-a avea ocazia de-a fi vreodată oficializată.

Știa Shakira ce știa! Ea n-a vrut să devină soția fotbalistului spaniol pe motiv că i s-a părut întotdeauna mai incitant să rămână iubita lui. Din păcate, nici în calitate de iubită, n-a reușit cântăreața să-l mențină pe sportiv lângă ea. Dar tot răul spre bine!

Vedeta s-a mutat recent în SUA cu cei doi băieți ai ei și este deja curtată de unii dintre cei mai răvniți burlaci americani. Tom Cruise a pus ochii pe Shakira mai nou, iar pilotul de Formula 1, Lewis Hamilton, chiar a reușit să petreacă mult timp împreună cu ea în ultima perioadă de timp.

Distribuie articolul: