Actorul de 59 de ani a fost internat după o slăbire forţată, pe care şi-a impus-o pentru un rol. George Clooney a mărturisit că eforturile sale pentru rolul interpretat în Midnight Sky i-au afectat sănătatea. Astfel, actorul şi-a impus să slăbească aproape 12 kilograme pentru a-l interpreta pe supravieţuitorul unei catastrofe globale.

„Cred că am vrut să slăbesc prea repede şi nu am avut grijă de mine”, a povestit Clooney, care a trebuit să petreacă mai multe zile sub supraveghere medicală, după ce i s-a descoperit pancreatita.

Totul s-a întâmplat chiar cu 4 zile înainte de a începe filmările. În Midnight Sky, Clooney îl interpretează astronautul Augustine Lofthouse, care suferă de cancer, pelicula fiind totodată regizată de starul american. „Am avut nevoie de vreo două săptămâni ca să mă însănătoşesc, iar atunci când şi regizezi povestea, nu e deloc uşor, pentru că ai nevoie de energie”.

Pentru acest rol, Clooney şi-a lăsat şi o barbă generoasă. „Fiul meu a fost foarte fericit, pentru că a început să ascundă în barba mea tot felul de lucruri despre care eu nu ştiam, până când plecam din casă şi mă trezeam cu câte-o bomboană în barbă”, scrie okmagazine.ro

Distribuie articolul: