George Clooney, unul dintre cei mai frumoți bărbați de pe planetă. Exagerez? Nu cred! Actorul s-a bucurat mereu de atenția publicului feminin datorită fizicului său, dar și a talentului. După ce a divorțat de Talia Balsam, nu mai părea că mai există șanse să ajungă la altar, dar iată că viața a avut alt plan pentru el. A întâlnit-o pe Amal și totul a fost diferit. 

Într-un podcast recent, actorul a vorbit cu sinceritate despre cum l-a schimbat relația cu Amal și cum a decis de dragul ei să facă copii la aproape 60 de ani.

„Nu am vrut să mă căsătoresc. Nu am vrut să am copii. Iar apoi acest om minunat a intrat în viața mea și m-am îndrăgostit nebunește. Am știut din prima clipă în care am întâlnit-o că totul va fi diferit”.

„Nu am știut că vom avea gemeni. E momentul acela când mergi la doctor și scoate o foaie de hârtie care este sonograma și spune: „Poftiți. Este un băiețel”.  Iar eu zic „Fantastic, un băiețel”. Apoi spune „Iar celălalt este fetiță”, a declarat actorul.

Actorul a vorbit și despre momentul în care el și Amal au discutat pentru prima dată despre a avea copii împreună.

„Eram căsătoriți de aproape un an, ne aflam acasă la un prieten care avea un copil, iar copilul era gălăgios și insuportabil și reacția mea a fost ceva de genul „La naiba!”.

Am ieșit afară pentru o plimbare. Ea mi-a spus: „suntem foarte norocoși”, iar au am răspuns „Da, suntem norocoși că ne-am găsit unul pe celălalt’”, și-a amintit Clooney. „Mi-a spus apoi: „Se pare că ar trebui să împărtășim acest noroc și cu alte persoane”.

Starul american a declarat că s-a gândit timp de câteva minute la asta și deși nu crede că decizia a fost luată pe moment, ceva special s-a întâmplat în acel moment.

„I-am spus: „Dacă îți dorești”, iar ea a răspuns: „Cred că ar trebui să încercăm”. Trebuie să recunosc că a fost emoționant pentru că eram foarte convins că nu este destinul meu în viață și mă obișnuisem cu asta”, a declarat el despre rolul de părinte.

Clooney a mai spus că este un singur lucru pe care vrea să-l insufle copiilor săi și anume acela de a fi responsabili și recunoscători pentru ceea ce au. 

„Sunt foarte conștient de unele lucruri, de exemplu sunt conștient de pericolul celebrității atunci când ai copii și de pericolul unei situații financiare bune când ai copii”, a spus el, dezvăluind că a avut o copilărie marcată de lipsuri.

Clooney și-a amintit că hainele lui erau făcute de mama sa și că întreaga familie se muta des pentru job-ul tatălui său.

„Am învățat să fiu descurcăreț datorită acestui lucru. Mă poți pune în orice situație și voi supraviețui. Vreau să mă asigur că și copiii mei vor avea această capacitate. Este foarte important pentru mine”, a declarat starul.

De-a lungul anilor și Amal și-a experimat dragostea profundă soțul ei și a făcut-o chiar și pe scenă la evenimente de amploare.

„L-am cunoscut pe Goerge când aveam 35 de ani și începeam să devin resemnată la ideea că o să fiu singură pentru resul vieții. Apoi ne-am întâlnit pe ascuns și am continuat să ne vedem în apartamentul meu de la Londra. După puțin timp am simțit că, indiferent de ce s-ar fi întâmplat, nu aș vrea să mai fiu cu altcineva. Nu puteam să dorm când eram separați”, a povestit Amal la  gala Lifetime Achivement Award din 2018.

Surse: people.com/libertatea.ro

Distribuie articolul: