Dan Bălan știe de fiecare dată să-și ia prin surprindere părinții atunci când revine acasă, iar noaptea de Crăciun pe stil nou a fost o ocazie numai bună pentru acest obicei frumos. Azi dimineață, mama interpretului își anunța prietenii virtuali că Dan a revenit acasă.

„Azi, de Craciun, a venit Dan!!! Sărbători Fericite tuturor, dragii mei!!!”, spunea Tanti Ludmila, noaptea trecută, după ce și-a revăzut fiul acasă și l-a strâns din nou la piept.

Ludmila Bălan a ținut să-și împărtășească fericirea și cu prietenii săi virtuali, distribuind și dovada foto a acestei reîntâlniri.

774930_1010328485672541_15379589398708706_o

Până în Ajun de Crăciun, interpretul de origine basarabeană s-a aflat în Rusia, acolo unde și-a lansat și apoi promovat ultima piesă cu versuri în limba rusă: „Plach”.

cats

Nu e pentru prima oară când Dan îi ia prin surprindere pe cei de acasă cu revenirea sa. Interpretul de 36 de ani a mai revenit pe neprins de veste și de ziua de naștere a mamei, care avea loc primăvara trecută.

vd

În 2015, interpretul a fost marcat și de o pierdere irecuperabilă. Recent, s-a stins din viață bunicul interpretului, cel care de-abia aștepta să-și vadă nepotul căsătorit.

Foto: Instagram, Facebook, captură video

Distribuie articolul: