Să fim sincere, atunci când mergem să ne facem manichiura suntem în extaz, pentru că este unul din momentele de relaxare în care avem grijă de noi. Totuși, cumva, reușim să ne stresăm puțin și în aceste momente, pentru că există inspirație din abundență și niciodată nu știm ce să alegem.

Idei de manichiură pentru acest sezon

Cu atâtea modele ingenioase prezentate pe social media, este absolut imposibil să te decizi asupra unui tip de manichiură. Dar există câteva vești bune pentru cele ce mereu sunt indecise atunci când vine vorba despre unghii, căci în această vară mergem pe gândirea de more is more și putem alege câte un design diferit pentru fiecare unghie.

Cum am fost private de aceste momente din cauza pandemiei, este absolut normal să avem salvate foarte multe design-uri de unghii pe care ne dorim să le încercăm cât mai repede.

View this post on Instagram

💗🧡💛💙🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Nici vedetele nu au trecut peste acest trend, căci, la fel ca noi, acestea sunt total îndrăgostite de ideile de manichiură cât mai inedite. Kylie Jenner este un fan al acestui trend și a decis să își expună manichiura pe social media. Ce și-a dorit aceasta? Animal print, imprimeu cu buline, manichiură french și altele, totul pentru a obține un design minimalist, ce amintește de o operă de artă.

Care este cea mai bună parte la acest trend? Te poți juca cu fiecare design pentru a găsi ceva ce se potrivește stilului și personalității tale sau poți alege ceva ce ți se potrivește stării de spirit din acel moment. Mai mult, poți combina toate stilurile pe care le-ai văzut în ultima vreme pe Instagram, suntem sigure că ai salvate multe fotografii cu manichiură.

Totuși, ai grijă la ce contraste alegi atunci când vine vorba de nuanțe pentru a nu te trezi în față cu o manichiură care nu se potrivește deloc. Încearcă să găsești combinații potrivite, cum ar fi animal print-ul, print-ul cu buline sau chiar și manichiura french, în care să te joci cu nuanțele alese. De asemenea, dacă nu vrei să riști, culorile pastelate și manichiura french merg de minune, alegând asa un singur design, însă, unul spectaculos și rafinat.

Sursa: verdict.ro

Distribuie articolul: