Astăzi, 24 decembrie 2020, Maia Sandu a fost învestită în funcția de președintă a Republicii Moldova. În rândurile alegătorilor, acest eveniment a fost unul însoțit de emoții frumoase, care și-au exprimat bucuria așa cum au putut: unii prin cântece, alții prin mesaje emoționante, iar alții prin comentarii pline de bucurie și admirație pentru noua președintă. 

Surorile Osoianu, au suprins-o pe noua președintă cu un Colind pe care l-au interpretat chiar la intrarea în Parcul „Ștefan cel Mare și Sfânt”

După ceremonia de învestire în funcția de președinte, Maia Sandu a fost întâmpinată cu un colind frumos interpetat de surorile Osoianu.

Nata Albot, mesaj plin de sens, distribuit pe Instagram 

Valentina Nafornița: „Ea este atât de frumoasă și puternică.”

Și actorul Emilian Crețu a fost invitat la evenimentul de învestire. La final, acesta a ținut neapărat să o felicite personal pe Maia Sandu.

Pe lângă numeroasele mesaje de felicitare în adresa Maiei Sandu care au circulat astăzi pe internet, îți împărtășim doar câteva dintre ele pe care le-au transmis pe pagina de Instagram, urmăritorii Revistei EA.md.

„Moment istoric! Femeile pot face si desface, pot face miracole!”

„Felicitări 🤩🤩 si Doamne ajută, doamna Maia!”

„Superbă, Frumoasă, Armonioasă! O susținem în toate pe noua Președintă. Gânduri bune!!!”

Președinta a fost întâmpinată de oameni la Palatul Republicii și însoțită de simpatizanți pe tot traseul ei, până la Președinție. În premieră, oamenii simpli au avut acces în curtea Președinției, Maia Sandu menționând că porțile instituției vor rămâne deschise.

Sursa: Instagram

Vezi și: Maia Sandu, la ceremonia de învestire în funcție! Pentru ce ținută a optat președinta (Foto)