Astăzi, 24 decembrie 2020, se desfășoară ceremonia de învestire în funcție a primei femei președintă din istoria Republicii Moldova, Maia Sandu. Suntem gata să împărtășim cu tine primele imagini din cadrul evenimentului și să-ți arătăm pentru ce ținută a optat Maia Sandu în această zi importantă. Mai multe detalii, vezi mai jos. 

Astăzi se desfășoară ceremonia de învestire în funcție a Maiei Sandu. Cu această ocazie, președinta a optat pentru o ținută elegantă în nuanțe de albastru pudrat.

Președinta a ales să-și asorteze look-ul cu o pereche de pantofi stiletto în nuanțe beige și bineînțeles a fost de nelipsit accesoriul cel mai important – masca de protecție, care, apropos pare să fie de o nuanță identică cu cea a paltonului și a rochiei.

Machiajul președintei a fost unul minimalist și pare să se potrivească de minune lookului pentru care a optat.


Este de menționat faptul că, noua președintă și-a desfășurat discursul de învestire în patru limbi. Astfel, discursul a fost ascultat atât în limba română, cât și în limbile minorităților naționale din țară și anume: limba rusă, ucraineană, găgăuză și bulgară.

Tu ce părere ai despre ținuta președintei? Lasă-ne să aflăm în comentarii 😉