Tudor Chirilă și Irina Rimes au avut o interacțiune amuzantă la Vocea României! În cadrul emisiunii la care amândoi fac parte din juriu, Tudor Chirilă a decis să reconstituie atmosfera din bairamurile anilor ’80 și a arătat publicului cum băieții îi invitau pe dans pe fete pentru prima dată. Această scenă amuzantă a avut loc pe scena Vocea României și a adus zâmbete publicului.

Deci veneai, te învârteai în jurul ei, te gândeai poate mă refuză, nu mă refuză, hai să…Ea se uita și ea la tine și la un moment dat: vrei să dansezi te rog frumos?”, a spus Tudor jucând rolul unui tânăr de la bairamurile de pe vremuri.

Bine, oricum n-am cu cine”, a spus Irina intrându-și în rol.


O luai erai și puțin apțiguit și începea celebrul blues, pe atunci i se spunea bluez, te lipeai de ea. Ea ținea mâinile în jos și tu o mică încercare îi puneai mâna pe umăr, mâna ei, dacă erai destul de beat. Se dansa și fiți atenți, aici era important…”a spus Chirilă, chiar în timp ce își ducea mâinile pentru a o atinge pe Irina Rimes pe fund. Imediat însă Irina i-a dat mâna la o parte.

Și ușor, ușor se întâmpla ceva hormonal și tu începeai să dansezi din ce în ce mai așa…” a spus Chirilă îndepărtându-și bazinul de Irina, făcând o aluzie amuzantă.


Tu Irina, stai normală, ca la tine nu se întâmpla nimic hormonal, doar la băiat”, a mai adăugat actorul în timp ce își interpreta rolul cu succes.

În jocul lor a intrat imedia și Horia Brenciu care a luat microfonul și a început să cânte, imitând atmosfera de fundal a bairamurilor de pe vremuri.

„Venea și bețivul din clasă care credea că știe să cânte.” a mai spus Chirilă. „Și se oprea cântecul, dar tu nu te opreai pentru că așteptai următorul cântec și o țineai strâns. Hai că pleacă dracu, o pierd”, a mai adăugat artistul, în timp ce Horia a început un adevărat show pe scenă.

Tudor Chirilă a mai spus că cel mai important cântec era „Take my Breath Away”, celebra piesă de la Berlin, pe care, pe atunci ei credeau că se numește „Take my brother’s way”, amintind de faptul că nu stăteau așa bine la capitolul engleză pe când erau mici.

Ulterior pe scena de la Vocea României a început un adevărat spectacol întrucât Theo și Smiley s-au alăturat interpretând rolul cuplului timid care nu se încumeta la atingeri îndrăznețe.

„Și cel mai câștigat era cântărețul care le agăța pe toate! Vino, pisi, cu mine!”, a spus Horia, plecând cu Irina de pe scenă și încununând în cel mai comic mod „piesa de teatru” pe care jurații au jucat-o pe scenă.

Tot acest episod savuros s-a petrecut în ultimul episod de la Vocea României!