Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate și urmărite influencere de peste Prut, dar și una dintre cele mai criticate persoane din Social Media. Nu mulți știau, dar ea putea deveni și una dintre cele mai frumoase doctorițe. Dezvăluiri fără perdea, a uneia dintre cele mai populare și urmărite în mediul online, moldovence din România, într-o discuție de suflet cu prezentatorul Cătălin Măruță.

În podcastul Acasă la Măruță am cunoscut-o mai bine pe frumoasa basarabeancă. Este o femeie diplomată care preferă să fie sinceră mereu și oriunde, inclusiv pe Instagram. În cadrul emisiunii, aceasta a dezvăluit povestea numelui Ich și a vorbit despre cât de importantă a fost pentru ea susținerea părinților.

„Am făcut medicină, dar am renunțat la facultate din cauza dragostei. Foarte mulți ani am regretat, dar acum cred că a fost cea mai bună decizie”, spune EA.

Cristina este o persoană artistică și mama ei îi spune că nu ar fi văzut-o în medicină. Nu era fericită sută la sută în medicină, făcea lucrul ca să demonstreze că nu este doar o fată drăguță. Facultatea de medicină a fost ca o ambiție pentru ea. „Stați că vă arăt că și eu pot”.

„Mi-ar fi plăcut să fiu medic endocrinolog”, a recunoscut moldoveanca.

Cristina planifică să renunțe la numele Micu din buletin, ca să devină Cristina Ich, cu acte în regulă. Prima dată s-a prezentat cu numele Ich în 2009 și în 2010 a apărut pe rețelele sociale. Singurul lucru pe care nu ar vrea să îl explice niciodată este povestea din spatele numelui.

„E o poveste destul de personală și încărcată, dar cred că numele acesta mă va ajuta, este mult mai internațional”

„Tatăl meu adevărat este tatăl vitreg”

Tatăl ei biologic a lipsit dintotdeauna din viața ei. Când are un moment greu, mama și tatăl vitreg sunt oamenii care o încurajează. Încrederea și puterea o primește anume de la ei.

„Am fost o norocoasă pentru că mi-am găsit tatăl, e foarte ciudat să îi spui unui om tată. Am simțit că îl cunosc dintotdeauna. Tata a fost cel care m-a învățat să mă iubesc”.

Refuză să apară la televiziune pentru că este convinsă că nu are foarte multe lucruri de spus. Este o persoană populară în mediul online, dar în același timp, o prezență aproape inexistentă la TV. Cristina refuză să apară pe ecranele mici.

„Nu sunt eu de TV absolut deloc, pentru că publicul de la televiziune nu e publicul de online și atunci mi-e frică să fiu EU, să nu o dau în bară”.

E o femeie frumoasă și sensibilă care face exact ce simte.

„Ascultă-ți inima și mai ascultă-ți și rațiunea, iar eu uneori ascult doar inima și nu e foarte bine”.

Urmărește interviul integral în video-ul de mai jos:

Autoare: Mihaela Iorgu, stagiară

Distribuie articolul: