„Moldova in Fashion Conference” se organizează și în 2019! Ediția din acest an vine să revoluționeze conceptul de inovare și sustenabilitate din industria fashion și să evidențieze posibilitățile de a transforma reciclarea într-un generator de materii prime. Evenimentul va avea loc la data de 16 noiembrie la Tekwill și este organizat de Centrul de Excelență și Accelerare în Design și Tehnologii ZIPhouse.

A 4-a ediție a „Moldova in Fashion Conference” este destinată publicului larg pentru care industria fashion reprezintă un interes, întrunind speakeri internaționali precum Laurenti Arnault (UK), Geta Rasciuc (Olanda), Shalev Amnon (Israel), Nicholas Opopol (Moldova), Anna Shoykhet (Israel), Ricardo O`Nascimento (UK), Giovanni Ottonello (Italia), Philippe Pourhashemi (Belgia). Speakerii vin cu un bagaj de cunoștințe considerabile din domeniile smart textiles, 3D design, inovația și sustenabilitatea în business fashion și desigur cu cele mai noi tendințe pentru anul 2020.

Informațiile și tehnicile prezentate vor aduce un aport colosal la îmbunătățirea industriei autohtone și vor schimba percepția asupra proceselor din aceasta. Moldova in Fashion” reprezintă cadrul perfect în care comunitatea fashion a Moldovei poate împărtăși cunoștințe, tehnici și viziuni asupra procesului de inovare a inalienabilității industriei
locale și poate asimila informații validate la nivel internațional, dar care pot fi aplicate la nivel local.

Conferința este pentru cei care știu cum trebuie să arate viitorul industriei, sunt gata să contribuie personal și să fie parte din această transformare grandioasă care poate avea loc doar prin implicarea noastră colectivă.

Mai multe detalii despre eveniment vezi aici.