Modelul plus size, Ashley Graham, este ambasadoarea formelor voluptoase. Corpul ei este departe de diminesiunile „perfecte”, dar îl acceptă și iubește. Acum că a devenit mamă, aceasta, la fel ca multe alte femei, s-a ciocnit cu diferite probleme, una dintre care este transformarea corpului.

Ashley Graham apare pe coperta revistei americane Elle din luna august, pentru care a oferit și un interviu. În imagine, care a fost făcută acum jumătate de an, modelul plus size apare nud, în timp ce își hrănește la sân nou-născutul. Aceasta a vorbit despre durerile „astronimice” ale unei nașteri naturale, maternitatea în carantină și schimbările prin care a trecut corpul său: „Când am rămas însărcinată, am fost nevoită să-mi restabilesc relația cu corpul meu, dar cu această creatură în creștere din interiorul meu. Mă îngrășam atât de rapid. Apoi, adunând vergeturi pe abdomenul meu, a fost pentru mine cam așa: „Oh, draga mea. Nu pot să cred că s-a întâmplat acest lucru”. La început a fost devastator, iar apoi când l-am întâlnit pe Isaac, am spus: „Nu. Asta este exact ceea despre ce a vorbit fiecare femeie ani de-a rândul. Acestea nu sunt doar răni de luptă. Este ceva care mi-a schimbat viața pentru totdeauna și voi celebra noul meu corp”.

De asemenea, Ashley a mai dezvăluit că în familia ei sunt viitoare mămici și deseori este tentată să vină cu sfaturi, dar ceva o oprește: „Mă opresc de fiecare dată, pentru că îmi amintesc cum m-am simțit eu când toată lumea îmi spunea ce să fac și îmi dădeau sfaturi fără ca să le cer. Dacă aveți o întrebare, puneți-o. Dar, în afară de asta, încetați și lăsați-o pe mama respectivă să-și dea singură seama. Mommy shaming (critica adusă mămicilor) de pe rețelele de socializare este scăpată de control”.

Sursa: Instagram.com/ElleUsa


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA