Stilul nu are vârstă, iar de acest lucru ne convinge și o austriacă de 95 de ani, care se bucură de tot mai multă popularitate pe internet. Nu are conturi pe rețelele sociale, însă poze cu ea au fost încărcate în spațiul virtual, cucerind din plin atenția internauților.

Ernestine Stollberg sau „Erni”, cum mai este numită, are 95 de ani și locuiește la Viena. Nonagenara iese zilnic în parc și vizitează magazinele din cartierul său.

traveler #park_vienna #parkonlinrstore #mondscheingasse #anntian #jeans #denimcape #bernhardwillhelm #flowertshirt #anndemeulemeester #suedesneakers #umitbenan #travelbag #ss17 #newarrivals #ourerni #wien #berlin #losangeles

A post shared by PARK Ruthner & Strasser GmbH (@park_wien) on

De curând, bătrâna a acceptat provocarea brandului vestimentar PARK Ruthner & Strasser de a poza în ținutele acestei mărci. Oamenii i-au îndrăgit umorul, lipsa de excese, pofta de viață și mai cu seamă pasiunea pentru stil!

Erni a participat așadar la câteva ședințe foto în ținute ale brandului, iar pozele au devenit aproape instantaneu virale în rețeaua Instagram.

Vă invităm și pe voi să o admirați!

Foto: instagram.com/park_wien

Distribuie articolul: