Peste 30 de tinere din România şi Republica Moldova au concurat duminică seara pentru titlul de Miss Litoral 2018. Juriul a ales-o câştigătoare pe Diana Croitor, o tânără orginară din Chişinău, scrie Adevărul.ro.   

Evenimentul a fost o ocazie pentru a ajuta şi persoanele devaforizate. Astfel, mai mulţi copii din Centrul de plasament „Antonio“ din Constanţa au primit duminică seara mai multe daruri din partea organizatorilor concursului. La începutul concursului de miss, Cătălin Botezatu şi-a prezentat colecţia de modă „Regele Soare“, dar şi vestimentaţia creată special pentru bărbaţi.

Designerul român spune că, în prezent, sunt alte tipologii de femei, dar farmecul unui concurs de miss rămâne acelaşi pentru că o femeie frumoasă te surprinde întotdeauna. „E o provocare să desemnezi pe cea mai frumoasă dintr-o multitudine de femei frumoase. Nu există femeie urâtă, există bărbaţi orbi. Femeia este frumoasă sub toate aspectele sale şi orice om trebuie să privească în interior, nu doar la ambalajul care este perisabil”, a spus Cătălin Botezatu.

Premiul i-a fost oferit de Miss Fashion TV Europe, Andreea Bianca Mateescu. În urma acestui trofeu, Diana Croitor va reprezenta România la Miss Fashion TV Black See, la Concursul Miss fashion TV din China și va aparticipa la evenimentele Fashion TV din Singapore, Bali, Dubai și Hong Kong.

Tânăra câștigătoarea a acestui prestigios titlu arată foarte bine. Este modelul unei agenții bine cunoscute și apare într-o emisiune TV în calitate de asistentă de platou. Diana Croitor adoră să practice sportul, promovează alimentația sănătoasă și se poate lăuda cu un corp de milioane.

â â

Foto: Facebook.com, Adevărul.