I-au şocat pe toţi în luna septembrie, când cei doi s-au căsătorit civil în New York. Şi asta la nişte vârste cât se poate de fragede, mirele având 24 de ani, iar mireasa doar 22. 

Ei bine, Justin Bieber şi soţia lui, Hailey Baldwin, continuă parada iubirii lor, cel mai recent fiind surprinşi într-o serie de cadre de la un shooting fancy pentru revista Vogue, realizat de celebra Annie Leibovitz.

Deşi acest nou shooting se vrea o celebrare a iubirii celor doi, ceva din atitudinea lor, mai ales a lui Justin Bieber, nu ne convinge că mariajul lor ar fi altceva decât unul de convenienţă.

Chiar dacă Justin pare că s-a lăsat pe mâna soţiei lui fashioniste şi a renunţat la tunsoarea lui neîngrijită şi la părul vopsit urât pentru una scurtă, cu care arată mult mai bine, totuşi, chipul lui strigă lipsă de afecţiune şi de entuziasm.

Nu putem să nu observăm că, în mai toate ieşirile lor, Justin merge în faţa soţiei lui, de parca aceasta ar fi o angajată de-a lui şi nu femeie pe care o iubeşte.

În plus, dacă cei doi sunt surprinşi în cadre mai tandre, cea afectuoasă este întotdeauna Hailey, care îl îmbrăţişează sau mângâie pe soţul ei, în timp ce în cazul lui Justin observăm zero feedback.

Artistul pare absent de la tot ceea ce se întâmplă în jurul lui, spre deosebire de perioada în care se iubea cu Selena Gomez şi-n care îl vedeam mult mai implicat.

Să fie acest mariaj unul de răzbunare, în ciuda Selenei?

SURSA 

Distribuie articolul: