Acum câteva luni, mai exact în luna mai, actrița a dezvăluit că a trecut printr-o adevărată dramă – a pierdut o sarcină fiind deja la un termen mare. Acum însă, Milla Jovovich, trăiește o nouă bucurie, este din nou însărcinată. 

În seara zilei de 7 august, Milla Jovovich a dezvăluit o mare bucurie lumii întregi. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și-a arătat burtica proeminentă și le-a povestit tuturor că este din nou însărcinată.

„După ce am aflat că sunt însărcinată, acum 13 săptămâni, am avut un amestec de sentimente cuprinse între bucurie completă și groază. Din cauza vârstei și pierderii ultimei sarcini, nu am vrut să mă atașez prea repede de acest potențial copil. În mod evident, acest lucru nu a fost distractiv, iar ultimele luni eu și familia mea trăiam ca pe ace așteptând o mulțime de rezultate la diferite teste petrecând cea mai mare parte a timpului în cabinetele medicilor. Slava Domnului că suntem bine și am aflat că am fost binecuvântați cu o altă fată! Oricum, urați-mi noroc mie și copilului meu! Vă trimit tuturor multă dragoste și vă voi ține la curent cu evoluția mea!”, a dezvăluit fericită vedeta.

Anne Hathaway e însărcinată. A luptat din greu cu infertilitatea: „Calea mea spre maternitate n-a fost fericită”

Se întâmplă după ce acum doi ani a suferit o traumă imensă. Actriţa a relatat că se afla în Europa de Est filmând o peliculă, însărcinată în patru luni și jumătate, când a fost nevoită să facă un avort. „Am intrat într-un travaliu prematur și mi s-a spus că trebuie să fiu trează pe timpul întregii proceduri. A fost una dintre cele mai îngrozitoare experiențe ale mele. Încă mai am coșmaruri. Eram singură și neajutorată. Când mă gândesc la faptul că femeile ar putea face avorturi în condiții mai rele decât mine din cauza noii legi, mi se strange stomacul. Am intrat într-una dintre cele mai urâte depresii din întreaga mea viață și a trebuit să muncesc din greu să ies din ea. Am luat o pauză de la cariera mea. M-am izolat timp de luni și a trebuit să mă prefac în fața celor doi copii ai mei. Avortul este suficient de dificil pentru femei și fără să fie nevoite să treacă prin condiții insalubre și nesănătoase”, spune actrița printre lacrimi, într-o postare de pe Instagram. Aceasta s-a referit la o lege adoptată în câteva state din SUA, care interzice avortarea la un termen relativ mic de 6 săptămâni (uneori prea mic pentru depista o sarcină, inclusiv o sarcină nedorită în urma unui incest sau viol), indiferent de motivele avortului.

Dramă de nedescris pentru o vedetă din România! A pierdut sarcina

Actrița din „Al cincilea element” și „Resident Evil”, mai are două fetițe: Ever Gabo Anderson și Dashiel Edan Anderson.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Prima dată mămică, la 44 de ani. Interpreta a apelat la un donator: „Mă simt binecuvântată că s-a întâmplat cu ajutorul FIV” (Video)