Fosta asistentă TV Roxana Ionescu urma să devina mamă pentru prima oară în toamna acestui an. După ce părea că, în sfârşit, viaţa se aşternuse lin pentru ea, alături de logodnicul Tinu Vidaicu, vestea pierderii sarcinii a căzut ca un trăsnet pentru întreaga familie.

„Mă tot ţin de ceva timp, dar trebuie să vă spun ceva, ca să elimin stresul şi deja a trecut ceva timp, ştim deja şi nu mai putem să vă ascundem. Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească”, a anunţat cu tristeţe Tinu Vidaicu, într-un InstaStory.

„Din păcate, am înţeles că se întâmplă des. Din fericire, am înţeles că nu este o chestiune genetică. Se numeşte insuficienţă placentară şi asta însemană că fătul nu poate să se hrănească, nu poate să-şi ia nutrienţii necesari”, a explicat logodnicul Roxanei Ionescu.

„Partea bună este că nu e nimic tragic şi că Roxana este bine şi în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău şi nu vrem să mai vorbim despre acest subiect. Mulţumim pentru gândurile bune şi energia voastră pozitivă”, a mai spus Tinu Vidaicu.

Roxana Ionescu s-a retras din lumea televiziunii după aproape 15 ani de activitate şi s-a mutat la Timişoara ca să fie mai aproape de logodnicul ei, Tinu Vidaicu, un om de afaceri timişorean cu care are o relaţie de 6 ani încoace. În primăvară, chiar de ziua ei, ea a anunţat că e însărcinată şi că urmează să aibă un băiat.

Sursa

Distribuie articolul: