Meghan Markle a mărturisit că anul acesta a avut parte de o tragedie, care i-a marcat viața. Meghan și Harry își doreau al doilea copil și sarcina nu a întârziat să apară, dar din păcate s-a întâmplat o tragedie. Meghan a povestit că în luna iulie în timp ce îi schimba scutecul Prințului Archie a simțit o durere în abdomen, aceasta a ajuns la spital, dar din păcate era prea târziu. 

Într-un articol făcut public în New York Times, Ducesa de Sussex a povestit că totul s-a întâmplat într-o zi ce părea a fi obișnuită.

„Era o dimineață de iulie care a început ca orice altă zi. Am făcut micul dejun. Am hrănit câinii. Am luat vitamine. Am găsit șoseta lipsă. Am ridicat creionul care se rostogolea. Mi-am prins părul și m-am dus să-mi iau fiul din pătuț. După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă puternică. M-am prăbușit pe podea cu el în brațe în timp ce fredonam un cântec de leagăn. Am încercat să rămân calmă, dar am știut că mi-am pierdut al doilea copil.”, a povestit Meghan.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că a ajuns la spital alături de soțul ei, care i-a fost alături în acel moment dificil. Prințul Harry a fost devastat de această veste. După această întâmplare dureroasă cuplul s-a retras o perioadă pentru a-și reveni.

Meghan nu a povestit alte detalii despre sănătatea sa acum și nu se știe ce i-au spus medicii cu referire la o altă sarcină.

Amintim că primul copil al Ducilor de Sussex este al şaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, după Prinţul de Wales, Ducele de Cambridge şi copiii lui – Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis – şi Ducele de Sussex.

Distribuie articolul: