La sfârșitul lunii trecute, Chrissy Teigen, și soțul ei, John Legend, au trăit o tragedie teribilă – modelul a suferit un avort spontan în cea de-a 20-a săptămână de sarcină. La câteva săptămâni după incident, Chrissy a găsit puterea de a scrie un text despre durerea ei și a împărtășit detalii despre avortul spontan.

În ciuda eforturilor colosale de a salva viața bebelușului, Dumnezeu a avut alte planuri, iar după mai multe zile de luptă medicii au atenționat-o pe Chrissy că sunt nevoiți să înceteze tratamentul.

„Îmi făceau perfuzii cu cantități mari de sânge, dar fiecare pachet de sânge parcă trecea pe lângă mine, de parcă nici nu făceam nimic. Într-o seară mi-au spus că în dimineața ce urmează vom fi nevoiți să încetăm. La început am plâns puțin, apoi s-au început convulsiile însoțite de șiroaie de lacrimi. Respirația mea nu mai putea ține pasul acestei profunde tristeți”

Despre faptul că a suferit un avort, Chrissy a povestit pe pagina sa de Instagram unde a distribuit și câteva fotografii din ziua cu pricina. Atunci mulți au condamnat-o pentru acest lucru, acuzând-o că se promovează din cadrul propriei dureri. Vedeta a remarcat că soțul ei a fost împotriva acestor fotografii.

„Am rugat-o pe mama lui John să-mi facă niște poze, oricât de neplăcut ar fi fost asta. I-am explicat lui John, care avea mari dubii în această privință, că am nevoie de aceste fotografii și că niciodată nu mi-aș fi dorit să cer una ca asta, dar era pur și simplu obligat să facă ce-i cer. Era dezgustător pentru el. Pe atunci acele poze nu aveau niciun sens pentru el. Dar eu știam că am nevoie ca să țin minte acest moment pentru totdeauna, așa cum aveam nevoie să țin minte primul nostru sărut în fața altarului și lacrimile de fericire de după nașterea copiilor (cuplul mai are doi copii, un băiat și o fată). Eram convinsă că trebuie să povestesc prin ce am trecut.”

Vedeta a mai spus că nu-i pasă de criticile care au venit în adresa sa și că a făcut aceste fotografii pentru acele persoane care au avut de suferit la rândul lor o asemenea durere.

„Am trăit cu asta și am decis să fac aceste fotografii, fotografii care nu sunt destinate pentru toți, dar pentru acei oameni care au trecut prin asta. Aceste fotografii sunt doar pentru cei care au nevoie de ele. Gândurile celorlalți nu contează pentru mine.

Oamenii spun că aceste experiențe îți creează o gaură în inimă. Desigur, există o gaură în ea, dar aceasta a fost completată de dragostea pentru ceea ce am iubit atât de mult. Acest loc nu mi se pare gol, este un loc plin cu dragoste”, a scris Chrissy.

Chrissy a adăugat că cenușa bebelușului se află acum într-o cutie mică, iar ea și soțul ei o vor împrăștia sub un copac lângă noua lor casă.

Sursa: Spletnik.ru