Se face un an de când Miley Cyrus și Liam Hemsworth nu mai sunt împreună. Cu toate acestea, cei doi își amintesc destul de des unul despre celălalt în discuțiile cu jurnaliștii. Așa se face că, recent, în cadrul unui podcast, Miley Cyrus a povestit despre viața sa intimă și a recunoscut că fostul ei, soț, Liam a fost primul bărbat din viața sa. 

„Nu am avut relații sexuale cu bărbații până am împlini 16 ani, dar până la urmă m-am și măritat cu primul meu bărbat”, a povestit Miley făcând referire la Liam.

Amintim că cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmarea filmului „The last song”, pe atunci Miley avea exact 16 ani. La scurt timp după aceasta, Liam și Miley au început să formeze un cuplu și au fost împreună timp de 10 ani. În decembrie 2019, îndrăgostiții s-au căsătorit, dor căsătoria lor nu a durat decât 7 luni.

Apropo, printre altele, în cadrul podcastului Miley a povestit că a mai avut relații intime și până al întâlni pe Liam, și a menționat despre două fete. Anterior, în interviuri, Miley nu o singură dată a spus că se simte atrasă, în egală măsură, atât de bărbați, cât și de femei.

Amintim că după divorțul de Liam, Miley s-a implicat într-o relație cu Cody Simpson. Totuși Miley a povestit că a fost în relație cu acesta timp de 10 luni, după care s-au despărțit. Despre motivele care au cauzat despărțirea Miley a preferat să nu povestească.

Sursa: Spletnik.ru