Cu pași mici, dar siguri Miley Cyrus revine la imaginea sa excentrică, pe care mulți deja o și uitaseră. Recent artista a postat o nouă fotografie pe pagina ei de Instagram în care-și demonstrează noua ei coafură. Totuși aceasta nu a încălcat regimul de autoizolare, dar s-a încrezut în totalitate în mâinile mamei sale. Ce le-a ieșit celor două vezi mai jos. 

Așa cum stilista lui Miley Cyrus nu a putut veni ca să-i realizeze schimbările de look pe care și le dorește vedeta, aceasta a încercat  însă să o ghideze pe mama interpretei, iar pe tot procesul de transformare stilista era prezentă prin FaceTime.

Miley Cyrus alături de mama sa

„Miley mi-a trasnsmis o fotografie ca să mă inspir, dar ceea ce a ieșit e total diferit de ceea ce se arăta în fotografie”, zice stilista.

Aceasta a denumit tunsoarea „tunsoare creativă”, și a adăugat că vedeta a rămas mulțumită de rezultat.

„Lui Miley i-a plăcut, de fapt, și mie! Este atât de fain și îndrăzneț – să combini două tunsori diferite în una singură, așa ea și-a demonstrat propriul stil. Miley e minunată, e deschisă către tot ce e nou. Noi am fost ambele mulțumite cu ceea ce a ieșit, iar mamei ei îi va veni ușor să o mențină”, a mai zis stilista.

Dar ție cum ți se par o astfel de tunsoare, i se potrivește lui Miley?

Distribuie articolul: