Deși are numai 16 ani, Mihai Robu este makeup artistul și hairstylistul care își impresionează și întrece pe alocuri profesorii, nu în zadar e numit „geniul de la Anenii Noi”. Impulsionat de mult timp de această dorință, Mihai a decis să devină el însuși profesor de arta machiajului și a coafurii, iar acum este gata să instruiască în mod individual începătorii care simt că și-au găsit vocația. Tânărul este de părere că oricine poate învăța și își poate cultiva aptitudini artistice. Următorul pas, ne-a asigurat Mihai, va fi lansarea propriului salon de frumusețe!

Fiind entuziasmat de arta frumosului, am ajuns la concluzia ca pe chipul unei persoane poate fi oglinda personalității sale, iar machiajul și coafura bine făcute pot scoate în lumină frumusețea interioară. Din acest motiv am decis să ofer cursuri pentru începători în arta coafurii și machiajului, să le dezvălui și să îi învăț despre toate secretele acestei meserii.

19

Voi desfășura cursurile individual, la Chișinau (Str. Liuba Dimitriu 37, la Makeup & Brow Studio by Victoria Vlas) și voi începe de la ideea că oricine are aptitudini artistice și că poate învăța cum să scoată în evidență ceea ce avantajează o femeie.

Odată ce vei însuși lecțiile mele, creativitatea ta nu va cunoaște margini. Vei avea libertatea să îți găsești și să îți definești propriul stil, folosind cele mai apreciate produse din domeniu. Cursurile predate de mine îndrumă pe calea sigură de a deveni un bun profesionist. Diploma obținută le va permite meșterilor începători să activeze în acest domeniu atât în țară, cât și în străinătate.

18788717_793148074195563_408939986_n

În cursul de baza de makeup vom învăța toate tipurile de machiaj (de zi, „smokey eyes”, „banana”, cu glitter, de mireasă, de întinerire, arab, „peștișorul”, pin-up, „cat eye”), corectarea feței și stilizarea sprâncenelor. În cursul de coafură vom studia două tipuri de bucle, aranjări de păr, coafuri de seară, de mireasă, cocktail și romantice. După terminarea cursului de coafor, vei putea să realizezi coafuri simple și complexe. Vin să predau cele mai în vogă tendințe în arta coafurii și a machiajului!”, ne-a mărturisit talentatul Mihai Robu.

Vedeți câteva lucrări din portofoliul lui Mihai:

Citiți și:

Mihai Robu – geniul din Anenii Noi, care machiază și coafează la numai 16 ani!

Cel mai tânăr hairstylist și makeup artist din țară dezvăluie cum l-a schimbat celebritatea și ce tendințe domină în 2017

Foto: Arhiva personală/Mihai Robu