Puțini știu că aleasa inimii lui Mihai Petre este de origine poloneză și că împreună, cei doi educă o fiică pe nume Catinca. Dansatorul și actorul român a pozat în premieră alături de fiica și soția sa pentru coperta din luna curentă a revistei române Viva!

Este o primă ocazie în care fanii juratului de la „Românii au Talent” au ocazia să-i admire cele mai dragi femei. Catinca, fetița lui Mihai Petre, nu apărut niciodată, până acum, în fotografiile virtuale ale părinților săi. Excepția, însă, vine pentru că în această lună, fiica dansatorului împlinește 3 ani.

12289627_973215192751413_8551275315993747568_n

Întrebat fiind despre cum va sărbători familia, cu această ocazie, Mihai Petre a mărturisit: „Acum încerc să văd dacă pot anula o călătorie programată chiar pentru week­endul în care e ziua ei, sunt foarte prins în decembrie. Am un program destul de încărcat, majoritatea timpului îl petrec antrenând perechi sau arbitrând diverse competiții de dans. Am competiții stabi­lite până în luna aprilie 2016 și încerc să le manageriez cât pot de bine, astfel încât să am timp pentru familie.”

mihai-petre

Pentru că este originară din Polonia, Elwira – soția lui Mihai, mărturisește că este primul și cel mai important profesor de poloneză al fiicei. Catinca comunică foarte bine în poloneză: „Eu vorbesc cu ea doar în poloneză. Vorbește mai mult în română, pentru că e mediul în care trăiește, dar când o du­cem în Polonia durează cam o săptămână până se adaptează și apoi stăpânește per­fect limba. Când stă mai mult cu bunicii de acolo, imediat începe să vorbească ca ei. Cu mine se mai prostește, eu îi spun cuvinte în poloneză și ea îmi răspunde în română”, a declarat Elwira, în interviul pentru sursa citată.

Foto: Vivaclick.ro

Distribuie articolul: