Spune ce mănânci la micul dejun şi îţi vei afla tipul de personalitate! Un studiu britanic a scos la iveală faptul că preferinţele alimentare ale oamenilor de la primele ore ale dimineţii se reflectă în caracterul lor.

Unt de arahide şi pâine prăjită. Cercetările arată că persoanele care aleg această combinaţie pentru micul dejun au o sexualitate pronunţată. Aproximativ 57% dintre participanţii la studiu au recunoscut că se consideră nişte amanţi excelenţi şi că aleg cel mai adesea unt de arahide şi pâine prăjită la masa de dimineaţă. 

Ceai şi pâine prăjită. Oamenii de ştiinţă au ajuns la concluzia că aceste persoane sunt orientate spre carieră. De obicei, nu au prea mult timp liber şi vor să mănânce sănătos, aşa că această combinaţie este prima lor alegere.

Cereale. Persoanele care mănâncă cereale cu lapte sau iaurt la micul dejun sunt de încredere. Acestea au răspuns că sunt mereu acolo pentru prieteni şi cei dragi, nu întârzie niciodată şi sunt de obicei apelul SOS atunci când cineva păţeşte ceva.

Croissant cu ciocolată şi cafea. Persoanele care aleg această combinaţie pentru micul dejun sunt, de obicei, boemi în suflet. Le place să fie singuri, nu se preocupă prea mult de regulile sociale şi sunt destul de romantici.

Frigănele. Cine înmoaie pâinea în ouă şi o prăjesc scurt în ulei sunt personae hedoniste care vor să petreacă fiecare moment bucurându-se. Le place să se distreze, iar un zâmbet pe buze şi un palat satisfăcut sunt mai importante pentru ei decât un stomac plat.

Banane şi iaurt. Aproximativ 27% dintre persoanele care mănâncă banane şi iaurt la micul dejun au recunoscut că sunt stresate. Au mai recunoscut că sunt mereu grăbiţi şi că rareori sunt relaxaţi.

Iaurt cu fructe de pădure. Această combinaţie sănătoasă şi gustoasă este alegerea oamenilor entuziasmaţi. Circa 37% dintre persoanele considerate foarte emotive au dezvăluit că micul dejun preferat este o combinaţie de iaurt cu puţine calorii şi fructe.

Smoothie. Şi oamenii care consumă smoothie-uri la micul dejun sunt, de asemenea, orientate spre succes. Ei sunt veseli, zâmbitori şi cred că se cunosc pe ei înşişi dimineaţa. Se bucură de un stil de viaţă sănătos, iar ceilalţi îi descriu ca fiind cele mai mari elemente pozitive din echipă.

Ouă. Aproximativ 43% dintre persoanele care mănâncă ouă omletă sau fierte au tendinţa de a fi sociabile. Au recunoscut că cei din jur îi consideră gălăgioşi, oarecum îngâmfaţi şi persoane cărora le place să fie în centrul atenţiei.

Cafea. Persoanele care beau o ceaşcă de cafea pe stomacul gol la micul dejun au recunoscut că sunt cei mai mari pesimişti ai societăţii şi că adesea au impresia că au pornit cu stângul. Le e greu să se trezească şi sunt păsări de noapte pentru care dimineţile devreme sunt o mare problemă.

Nimic. Persoanele care sar peste micul dejun sunt introvertite spune acest studiu. Aproximativ 46% dintre persoanele care au recunoscut în cadrul sondajului că sar peste micul dejun s-au descris ca fiind retrase, liniştite şi fără prea multă motivaţie sau dorinţă de a ieşi în evidenţă, conform ziare.com.

Distribuie articolul: