Ieri, fostul președinte al Statelor Unite a celebrat cea de-a 59-a aniversare! Printre primele persoane care le-a reamintit internauților că Barack Obama își celebrează ziua de naștere a fost nimeni alta decât soția lui, Michelle Obama. Aceasta a distribuit o fotografie de familie pe pagina sa de Instagram alături de un mesaj de felicitare pentru soțul său. 

„La mulți ani pentru cel mai favorit băiat! Înainte, către zile bune, cel albastru și aventuri noi”, a scris Michelle dându-ne de înțeles că abia așteaptă să-și petreacă restul vieții alături de Barack.

Amintim că acum câteva zile Michelle și-a lansat propriul său podcast, iar primul invitat al emisiunii a fost Barack. Cei doi le-au povestit internauților despre cum a început povestea lor de dragoste, inițiativele pe care le-au avut și despre cele două fiice ale lor.

Amintim că după ce a părăsit președinția, Barack Obama a început să lucreze la memoriile sale și împreună cu soția sa a semnat un acord marca Netflix pentru a produce filme și seriale TV.

Sursa: Spletnik.ru