Într-un interviu, în cadrul emisiunii Revolt, Michelle Obama a relatat despre căsnicia sa și dificultățile cu care  s-a confruntat. Fosta Primă Doamnă, în vârstă de 58 de ani, a făcut dezvăluiri din viața ei de familie, susținând că nu-l putea suporta pe soțul ei în timp ce copii erau mici.

„Nu l-am putut suporta timp de 10 ani. Le-am crescut pe „teroristele” Malia și Sasha în timp ce Barack își lansa cariera politică. Acest fapt a pus la grea încercare căsnicia noastră.”

Ea susține că cuplu s-a luptat deoarece amândoi încercau să avanseze în carieră, soțul ei ajungând să devină președinte. Michelle a făcut aceste afirmații despre relația sa cu Barack, în timp ce își promova noua sa carte The Light We Carry.

Oamenii cred că sunt răutăcioasă pentru că spun asta: este ca și cum au fost 10 ani în care nu mi-am putut suporta soțul. Și ghiciți când s-a întâmplat asta? Când acei copii erau mici.

De asemenea, aceasta afirmă că o căsătorie nu e niciodată 50 la 50. Sunt momente în care un partener se implică mai mult.

Malia, 24 de ani, și Sasha, 21 de ani, aveau șapte și 10 ani când familia lor s-a mutat la Casa Albă, după mai mulți ani de campanie electorală. Michelle le-a descris, de asemenea, pe cele două fiice ale sale ca fiind „teroriste”, când erau mici – spunând că au pretenții.

„Copiii mici, sunt teroriști. Au pretenții. Ei nu vorbesc. Sunt slabi comunicatori. Plâng tot timpul. Sunt iraționali. Sunt nevoiași. Și tu îi iubești. Așa că nu-i poți învinovăți, nu? … Așa că vă întoarceți furia unul împotriva celuilalt.”

Michelle a adăugat că, în ciuda diferențelor dintre ei, și-a respectat întotdeauna soțul.

Adică, ai putea fi supărată pe el, dar te uiți totuși la el și spui: Nu sunt fericită cu tine, dar te respect. Nu sunt de acord cu tine, dar ești totuși o persoană bună și inteligentă. Sentimentele se vor schimba în timp.”

Barack și Michelle s-au cunoscut la o firmă de avocatură din Chicago în 1989. Averea lor netă se pare că este acum de aproximativ 70 de milioane de dolari. Un contract pentru memoriile lor din 2017 ar fi fost plătit cu 65 de milioane de dolari, în timp ce contractul lor cu Netflix a fost estimat la aproximativ 50 de milioane de dolari.

Distribuie articolul: