Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite petrece util și vesel weekend-urile. Încă pe vremea când era la Casa Albă a pornit o tradiție- programează pentru fiecare sfârșit de săptămână un antrenament în stilul „booty camp”, efectiv milităresc. 

Pe lângă faptul că Michelle Obama promovează emanciparea tinerelor, fosta Prima Doamnă a SUA este cunoscută pentru forma sa fizică bună și încurajarea altora să îi urmeze exemplul. Inițiativa ei despre un prânz sănătos la școală este doar o dovadă a faptului că e preocupată de sănătate. Obama a distribuit pe pagina sa de Instagram poze în care apare transpirând la greu alături de prietenele apropiate făcând planșa, fandări, ridicări de trunchi.

capture-20170622-055920

 „Pe când eram la Casa Albă, deseori găzduiam antrenamente în weekend pentru prietenele mele apropiate. Nu conta că aveam nivele de pregătire diferite. Antrenamentele noastre de weekend erau o amintire despre faptul că trebuie să avem grijă de noi înșine ca să putem avea grijă de alții. Chiar dacă nu mai sunt la Casa Albă, am continuat tradiția și vreau să împart niște poze”, explică Michelle Obama.

capture-20170622-060049

Prietenele mele au fost alături de mine în cele mai diferite tranziții din viață, de-a lungul anilor, chiar și recent, când am avut una foarte mare! Fie că sunt antrenamente, fie o plimbare prin cartier, sper că tu și echipa ta puteți găsi timp în această vară ca să fiți sănătoși!”, a scris Michelle în descrierea pozelor.

capture-20170622-060016

Sursa: harpersbazaar.com

Distribuie articolul: