Bloggerița Michaela Berdaga a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, fotbalistul Zagaevskii Veaceslav. Cei doi acum se află în vacanță în Italia, o țară pitorească, perfectă pentru asemenea momente romantice și importante din viață.

Cererea în căsătorie, organizată perfect de Veaceslav cu ajutorul prietenilor comuni, a fost făcută la Villa Carlotta de la Lago di Como, una dintre cele mai vizitate atracții turistice ale Italiei.

Priveliștea spectaculoasă îți taie respirația și îți garantează cea mai romantică cerere în căsătorie.

„Am spus da. 🥺❤️ Într-o zi, voi găsi cuvintele potrivite pentru a descrie acest moment, dar acum doar m-a lăsat fără cuvinte 💍”, a scris bloggerița cu 155 de mii de urmăritori pe pagina de Instagram.

În videoul publicat de bloggeriță putem vedea că chiar a fost surprinsă cu adevărat și nu s-a așteptat la un asemenea moment memorabil. Când a observat că unul din prieteni îi filmează, în timp ce ei priveau apa azurie și cristalină a lacului, de la balconul castelului, tânăra a început a poza, dar Veaceslav era deja într-un genunchi gata să-i facă propunerea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Michaela Berdaga (@michaelaberdaga)

„Nu-mi vine să cred că suntem logodiți 💍❤️. Nu aveam nicio idee despre această cerere în căsătorie, deoarece am venit cu ideea spontană de a vizita Italia în iunie. Mi-a spus că a fost pregătit cu mult timp în urmă și doar aștepta momentul potrivit, pentru ca totul să fie frumos. Vă voi povesti mai târziu despre această zi pentru că avem multe momente amuzante și emoționante. Vă mulțumesc foarte mult pentru toate mesajele voastre! Suntem foarte recunoscători! ❤️”, a mai adăugat Michaela.

Urmăritorii au fost surprinși și i-au transmis cele mai calde cuvinte cuplului. Printre cei care i-au felicitat au fost și: jurnalista Lilu Ojovan, Katy Black, Iuliana Beregoi, Anastasia Fotachi, Nicolle Trifan, și alții.

Foto: Instagram/ Michaela Berdaga