Kendall Jenner ne oferă o nouă lecție de stil și senzualitate. De data aceasta, diva a optat pentru o rochie neagră minusculă, care i s-a aranjat perfect pe corpul bine lucrat. Vezi mai jos câteva imagini pe care le-au surpins paparazzi. 

Kendall Jenner și iubitul ei, baschetbalistul Devin Booker, au fost surprinși împreună la New York la ziua de naștere a unuia dintre prietenii lor. Modelul în vârstă de 25 de ani a ales să poarte o mică rochie neagră cu umerii goi. Aceasta a optat pentru o coafură lejeră și anume un coc bine aranjat care i-a accentuat frumoasa linie a umerilor.

Despre faptul că modelul este într-o relație amoroasă cu Devin Booker s-a aflat încă din primăvara anului 2020. Atunci, îndrăgostiții au fost prinși în paparazizi în timpul unei călătorii la Sedona, Arizona. În pofida faptului că cei din cercul apropiat al tinerilor afirmau că Devin și Kendall nu au o relație serioasă, ci doar se distrează împreună, odată cu trecerea timpului, povestea lor s-a transformat în una care nu se rezumă doar la „prietenie”. Kendall și Devin își fac planuri comune, iar în această vară, aceștia și-au organizat chiar și o vacanță în doi.

Potrivit unui insider, Kendall este cu adevărat îndrăgostită de Devin și apreciază foarte mult relația lor. „Nu a arătat niciodată atât de fericită”, a spus o persoană apropiată modelului. Surorile lui Kendall, la fel, îi aprobă alegerea lui Kendall – „Este un tip mișto și discret. Este foarte amabil cu Kendall”.