Mama Anastasiei, copila care a fost mortal lovită de un troleibuz în Ciocana, a transmis un mesaj către judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău.

Pe pagina sa de Facebook, femeia a exprimat că se află la limita disperării, deoarece cea care i-a luat viața copilului său trăiește în libertate, în timp ce fetița ei zace în sicriu, scrie Știri.md 

„Am murit în ziua când mi-a fost ucis copilul pe trecerea de pietoni. Din acea zi neagră mă trezesc doar cu gândul că șoferița care a trecut cu troleibuzul peste Nastea mea va primi pedeapsa pe care o merită. Însă la zece luni de când fetița mea nu mai este, judecata se tot amână, iar șoferița de troleibuz își trăiește viața în libertate, în timp ce copilul meu e în sicriu”, a scris mama Anastasiei.

În postarea ei, femeia a menționat că judecătorii de la Curtea de Apel Chișinău i-au distrus ultima speranță, amânând ședința de judecată.

Onorați judecători, îmi rămâne doar să vă întreb: voi așteptați ca eu de una singură să înfăptuiesc justiția? Așteptați să acționez după Legea talionului – ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte? Eu deja am murit odată cu Nastea, eu nu mai am ce pierde, iar voi astăzi, amânând din nou ședința de judecată, mi-ați ucis ultima speranță că va triumfa dreptatea”, a mai scris femeia.

Pe 24 martie, Anastasia a încercat să traverseze strada conform regulilor, folosind o trecere de pietoni nedirijată de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana al Capitalei. A fost tragic lovită mortal de un troleibuz de pe ruta nr. 13, condus de o șoferiță.

Distribuie articolul: