Andreea Marin a reușit să dea jos 15 kilograme și în doar câteva luni, după ce a mers la medic. Fosta prezentatoare TV a mărturisit ce a schimbat în alimentația ei.

 

Andreea Marin a șocat pe lumea cu transformarea ei spectaculoasă, reușind să slăbească nici mai mult, nici mai puțin de 15 kilograme în câteva luni, după ce a cerut ajutorul medicilor. Această decizie a fost susținută de o atenție deosebită la alimentație și o schimbare completă a stilului de viață.

Totodată prezentatoarea a dezvăluit că motivul principal care a condus la ambiția sa de a slăbi a fost legat de sănătatea sa, mai degrabă decât de nemulțumirea față de aspectul său. Vedeta a luat această decizie după ce a observat că se simte mai obosită decât de obicei, dorindu-și să-și îmbunătățească starea generală de sănătate.
Mă mir că am avut această ambiție, însă mi-am impus (…) La nivel fizic. Am fost la medic pentru că nu respiram bine. Când urcam scările, oboseam imediat. Când mă aplecam, mă durea la spatele la ridicare. Mici detalii care fac diferența pentru calitatea vieții noastre. Nu îmi dădeam seama, pentru că eu sunt înaltă. Am 1,76 m, am această structură de femeie „lungă’ și păcălește. O haină bine așezată pe tine păcălește. Te păcălește chiar și pe tine, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre starea ta de bine’, a spus Andreea Marin, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show.

În soluția unei transformări radicale, Andreea Marin a căutat sfatul unui specialist în domeniul nutriției și a început o călătorie de slăbire bine planificată. Această decizie a condus la modificări semnificative în stilul său de viață și obiceiurile alimentare.Vedeta a povestit că în timpul procesului de slăbire a renunțat la alimentele bogate în grăsimi și zahăr, optând pentru alternative sănătoase care să îi ofere nutrienți esențiali și energie fără a adăuga kilograme în plus. Această schimbare de alimentație i-a oferit nu doar o siluetă mai suplă, ci și o stare de bine generală îmbunătățită.

Mai mult, Andreea Marin a zis că sportul a devenit o parte importantă a vieții ei. Ea a menționat că face mișcare de cel puțin două ori pe săptămână, ceea ce a contribuit la transformarea sa spectaculoasă.

Nu mănânc după șase seara, mănânc sănătos, fac proceduri corporale, asta în ultimele luni, pentru că atunci când slăbești mult, poți să dai într-o extremă care nu este benefică pentru corp sau pentru piele și fac și mișcare cam de două ori pe săptămână îmi iese, nu mai mult’, a mai spus vedeta, la Xtra Night Show.

Distribuie articolul: