Actorul, care și-a schimbat de curând numele din Ellen în Elliot și a trecut printr-o schimbare de sex, a oferit primul interviu de când a făcut tranziția și este bărbat. Elliot Page a dezvăluit pentru publicația Time, detalii despre viața de transgender și acceptarea de sine.

Foto: Time.com

Nu știe exact când a început să se simtă diferit, dar la vârsta de 9 ani a simțit o mare satisfacție când mama sa, i-a permis, în sfârșit, să-și facă o tunsoare scurtă. „Din copilărie m-am simțit ca un băiat și am vrut să devin unul. Îmi amintesc că am întrebat-o pe mama dacă aș putea fi vreodată băiat. La vârsta de 10 ani, eram deja un actor profesionist. Am jucat femei, dar nu m-am recunoscut niciodată cu adevărat pe ecran și pentru mult timp nu am putut să mă uit la fotografiile mele. Nu știam cum să le explic oamenilor că mă simțeam prost chiar și atunci când purtam un tricou decupat”, a povestit Elliot Page.

Foto: Time.com

Dezvăluirile despre orientarea sexuală și identitatea de gen, au fost făcute încă în 2014, pe când toți o cunoșteau pe actrița Ellen Page, dar această mărturisire, nu era suficientă și, după spusele lui Elliot, încă îi cauza disconfort fizic și emoțional. Tranziția de la femeie la bărbat a fost făcută acum câteva luni, începând cu o mastectomie subcutanată – extirpare chirurgicală a țesutului mamar. „În perioada de recuperare de după operație am avut suficient timp pentru a mă concentra pe lucrurile la care evitam să mă gândesc. Am acceptat, în sfârșit, că sunt bărbat transgender și mi-am permis să devin cel care sunt cu adevărat”, a mai relatat actorul.

Foto: Time.com

Foto: Time.com

La câteva luni după dezvăluirile legate de schimbarea de sex, Elliot a anunțat că el și soția sa, dansatoarea Emma Portner divorțează. Cei doi au fost căsătoriți timp de 3 ani.

Sursa: Time.com

Citește și: Divorț neașteptat la Hollywood, la nici două luni după anunțul de schimbare de sex a actorului Elliot Page (Foto)