Un bărbat din Marea Britanie și-a surprins soția în pat cu un alt bărbat. Acesta s-a întors de la serviciu mai devreme și a avut parte de surpriza neplăcută. Britanicul nu a avut o reacție impulsivă sau violentă, dar a decis să îi transmită amantului soției sale un mesaj public. 

Potrivit protv.ro rândurile scrise de britanic au devenit virale,  iar internauții s-au amuzat copios și l-au felicitat pentru modul în care a acționat. Scrisoarea a fost publicată pe Reddit.

„Bună, voiam să te informez că te culci cu cineva care este căsătorit. Nu suntem într-o relație deschisă și chiar nu ar trebui să faci asta cu ea. Îmi imaginez că uneori te simți singur și nu mă deranjează dacă vii în vizită pentru a bea o bere. În viitor, aș aprecia dacă mi-ai spune dinainte ca să îmi pot muta mașina din parcare pentru tine. Noroc”, a fost mesajul scris de britanicul din Brimingham, care a preferat totuși să își păstreze anonimatul.

Dacă tot vorbim de înșelat hai să vedem care sunt cele mai frecvente cauze și prin ce trece omul înșelat, da și cel care înșeală, potrivit psihologului Sanda Diviricean:

„Trădarea/înșelarea nu este niciodată despre tine (cel înșelat), este despre cel care face asta.

Pentru cel care înșală, acesta nu este un act de trădare (în prima fază, cel puțin), este despre aventură, un secret, o emoție nouă/proaspătă, o ieșire din rutină, o conexiune.

Pentru cel înșelat este o dramă, o zguduitură, o zdruncinare a tot în ce a crezut că este viața lui până acum, o dezamăgire profundă.
Dar nimeni nu poate intra în capul sau sufletul altui om, chiar dacă e vorba de cel mai apropiat om. Iar acolo sunt atâtea drumuri, cărări și cărărușe. Deseori, acolo este un copil trădat, care nu mai crede că cineva îl poate iubi necondiționat, pot fi mai multe complexe din copilărie, frica de abandon și alte frici, fugă de realitate, o inimă împietrită, ce caută să mai simtă ceva, să simtă din nou că viața curge prin ea.

Oricare ar fi motivul, oamenii caută o relație, sau o conexiune, oricât de scurtă pentru a simți că TRĂIESC.

Adulterul aduce ceva nou în viața ta și tu crezi că acest nou îți poate umple golurile și rănile vechi. Și pentru că nu știi cum să faci față singur, pentru că partenerul tău „nu a reușit” să te facă suficient de viu și fericit, cauți să găsești un altul care ar face-o, chiar și pentru câteva minute, zile, luni sau ani”, spus psihologul.

Distribuie articolul: