Andreea Marin a publicat un mesaj înduioșător despre mama sa, care s-a stins subit în brațele ei, în anul 1984. Aceasta își amintește cu drag de ea și îi este extrem de recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit în viață.

Pentru mulți dintre noi cele mai frumoase amintiri din copilărie sunt legate de imaginea mamei. Andreea Marin își amintește cu multă căldură de mama sa, căreia ia dedicat un mesaj înduioșător. Violeta Marin ar fi împlinit 69 de ani.

„Ar fi fost o bunică încărunțită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând și frumos, dacă nu s-ar fi stins în brațele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper că îmi auzi nu doar glasul, ci și fiecare bătaie de inimă…”

Mama Andreei Marin, Violeta Marin, s-a stins în urma unui teribil accident de mașină. O vacanță frumoasă s-a transformat într-o tragedie. Mai bine de 30 de ani în urmă, familia vedetei se afla în mașină, în drum spre mare, iar ziua în care a avut loc accidentul era una cu vreme rea. Ploua. Din păcate, mama vedetei a decedat în drum spre spital, chiar în brațele fiicei sale. Andreea Marin avea doar 9 ani.

De atunci, familia vedetei a fost destrămată. Andreea a rămas alături doar cu sora sa, Cristina, și cu tatăl lor, Dan Marin. Acesta din urmă s-a recăsătorit de două ori și are un băiat, frate vitreg al Andreei și Cristinei.

Sursa: Instagram.com