Îți pui căștile în urechi, sau dai difuzorul la maxim și… lumea dispare. Sunt unii oameni ce-i dau viață artei, așa a făcut și Laura Murzuc cu noua ei capodoperă, poezia „Melc”. Iar ca să înțelegi mai bine despre ce-ți vorbim, trebuie să derulezi mai jos să-ți găsești un locușor mai izolat, să-ți pui căștile în urechi sau să dai difuzoarele mai tare și să simți.

Laura Muruzuc, tânăra poetă care a emoționat juriul de la Românii au Talent în această primăvară, a lansat o nouă poezie audio-vizuală. Poezia poartă titlul ,,Melc” și are la baza ei ideea de fragilitatea umană. Poezia pornește cu un cânt pe care l-am învățat cu toții în copilărie ,,Melc, melc, codobelc”, îngânat de vocea unei fetițe.

Imaginile vizuale și sunetul păsărilor au fost surprinse în serele de expoziție ale Gradinei Botanice din București, de către artistul Adi Molnar, care exersează în acest domeniu.

,,Mă gândeam des la felul în care melcii se retrag în casele lor atunci când întâmpină un pericol, sau atunci când îi luam în palme. Iar după, ies treptat din casă și cercetează ce e în jurul lor. Cred că omul este la fel, are aceeași rapiditate de retragere în sine însuși, atunci când întâmpină teama. Mi-am dorit să pun imaginea asta într-o poezie, ca să explic cât de atenți și tandri ar trebui să fim cu sufletul/spiritul unui om”, spune Laura despre poezia sa.

Sursa video & foto: Youtube & Instagram

*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

Susține-ne și pe Patreon

Distribuie articolul: