Soția lui Donald Trump, Melania Trump îşi continuă apariţiile în ţinute superbe, în ultima ei lună în care mai poartă denumirea oficială de Primă-Doamnă. De această dată a surprins în verde, dar a fost criticată pentru că nu purta mască de față cu copiii.

Melania Trump, în vârstă de 50 de ani, a făcut o tradiţie din a le citi copiilor bolnavi poveşti de Crăciun, în faţa unui brad amenajat la spitalul de copii din Washington. De data aceasta, din cauza pandemiei, doar doi copii au asistat la această tradiţie a Primei Doamne, ceilalţi mici pacienţi vizionând-o pe aceasta din saloanele lor, cu ajutorul unui streaming live, notează okmagazine.ro.

Așa cum ne-a obișnuit, Melania a bifat o apariție fashion de succes, purtând un trench-rochie cu cordonul legat, într-o nuanță de verde festiv, de 2.400 de dolari de la Diane von Furstenberg, pe care l-a completat cu o pereche de pantofi cu vârful ascuțit într-o nuanță potrivită ținutei.

Melania Trump a fost criticată de către internauţi pentru faptul că nu a purtat mască atunci când le-a citit celor doi copii aflaţi în audienţă, însă reprezentanţii spitalului au susţinut că aceştia se aflau la mai mult de trei metri distanţă de Prima Doamnă şi purtau mască, fiind, aşadar, în siguranţă.

Asta în condiţiile în care Melania a fost infectată cu Covid-19 în luna octombrie şi, ulterior, vindecată, presupunându-se că, în această situaţie, Prima Doamnă ar fi dezvoltat anticorpi.

Distribuie articolul: