Despre ea se spune că ar fi cea mai frumoasă primă doamnă din istoria Statelor Unite. Dar iată cum arată Melania Trump fără machiaj! Desigur este foarte greu să obții astfel de imagini. De când este prima doamnă, Melania Trump nu a fost niciodată surprinsă nearanjată.

Totuși există câteva fotografii de pe vremea când aceasta era model.

În tinerețe Melania era destul de drăguță, dar nu se deosebea de celelalte semene ale sale. Însă pentru a deveni model, deseori se crede că nu este suficient să fii frumoasă, ci perfectă. De aceea Melania a decis să încerce mai multe proceduri de înfrumusețare, una dintre ele fiind schimbarea formei nasului.

În ultimii ani prima doamnă este admirată de toți criticii de modă. Aceasta arată mereu țiplă, iar machiajul și coafura sunt ideale.

Soția lui Trump are 50 de ani și se menține foarte bine în formă. Ultimele fotografii cu ea fără machiaj au fost făcute acum câțiva ani, dar și atunci purta ochelari de soare.

Vezi și: Melania Trump a împlinit 50 de ani! Drumul de la model la Prima Doamnă a fost unul lung și cu multe etape (Foto)

Distribuie articolul: