Prima doamnă a SUA este acum mai celebră decât soțul ei. New York Post a efectuat un sondaj printre americani pentru a afla cine este mai popular în SUA – președintele Americii, Donald Trump, sau soția sa, Melania. Rezultatele au arătat că 54% sunt mulțumiți de faptul că Melania Trump este Prima Doamnă, însă rating-ul președintelui este de numai 37%.

Acest fapt se datorează, în primul rând, Melaniei, care în acest an a devenit un adevărat fashion icon. Ea și-a revizuit complet ținutele vestimentare și a abandonat rochiile sfidătoare în favoarea celor clasice și mult mai feminine. Sigur, prima doamnă, nu a putut trece fără câteva gafe, însă mereu s-a corectat și nu mai repeta aceleași greșeli legate de modă.

În al doilea rând, Melania își cunoaște foarte bine îndatoririle sale. Chiar și atunci când nu locuia în Washington, așteptând ca fiul ei Barron să termine anul școlar și apoi să să mute în capitală, prima doamnă oricum era aproape mereu prezentă la cele mai importante întâlniri ale lui Donald. Mutându-se la Washington, soția președintelui s-a acomodat rapid la Casa Albă, iar acum, înainte de Crăciun, ea însăși a împodobit reședința prezidențială.

Citește și:  Donald și Melania Trump au adus un omagiu în memoria soldaților uciși în portul din Pearl-Harbor

Interesant este faptul că atunci când Donald Trump a ocupat funcția de președinte al SUA, rating-ul de popularitate al Melaniei era de doar 37%.

În sondajul realizat de New York Post, 13% nu și-au spus opinia.

Foto: Pinterest.com